Ghofig Vloženo 17. Květen 2010 Vloženo 17. Květen 2010 Ahoj. Na moji Fabii 1, 1,9TDi pocituji poslednich par dnu vibrace do pedalu. Dela to bud pri rozjezdu, pri pridani z malych otacek nebo pri plnem plynu na trojku do kopecka. Zkousel jsem pomalu couvat do kopce a pri tom je vse v poradku a nedeje se nic. Navstivil jsem dva servisy jen tak informativne na pokec a v jednom rekli, ze je to dvouhmotak a rovnou vymenit i spojku a pry to bude tak kolem 30 tisic, v druhem rekli, ze pry silentblok. Tak nevim, cemu mam verit. Je nejaky zpusob, jak to diagnostikovat nebo rozpoznat? Pripadne vibroval by dvouhmotak i za jizdy, pri pridani plynu? Predem diky Citovat
kibi Vloženo 17. Květen 2010 Vloženo 17. Květen 2010 pokud máš Fabii 1.9TDi 74kw 5kvalt a neměnil jsi převodovku za 6kvalt z Fabie RS, tak to jednoznačně není dvouhmota....ty tam máš JEDNOHMOTU!!! tak se nenech oškubat...Spíš bych se přikláněl k silentbloku a to nejspíš tomu co drží převodovku...ale je to jen laickej odhad Citovat
bartes Vloženo 29. Červen 2010 Vloženo 29. Červen 2010 Obavam se ze to muze byt i tou spojkou. Dela mi to podobny veci a uz nekolik lidi mi reklo ze mam nacatou spojku. Kazdopadne 30tis je nesmysl (viz treba skoda-dily.cz). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.