Přejít na obsah

Servis Octavia 1.9 TDi 66kw 138500km

tomas_81

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chci se zeptat na servis u vyse uvedeneho typu motoru, minuly rok v dubnu jsem mel servis pri nemz byl menen olej, filtry, rozvody apod. Vloni jsem tam daval Long Live a ted to chce znovu servis, uz mi blika asi mesic na palubce napis service, opravdu je zapotrebi kazdej rok lejt do auta olej radove za 1500-2000??? Co doporucujete udelat? Mam zrusit servisni interval a jezdit dal nebo to dat opet do servisu, vim ze se jedna o pravidelnej servis po ujet 15tis a nebo jestli by bylo mozne zmenit servisni interval na delsi. Diky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

auto bude chtít pravidelně každý rok, nebo po 15 000km, že je olej LL motor nepozná (až novější auta poznají kvalitu oleje-např. 1.8TSI)

udělej to, že tam nalevej plnou sntetiku bez LL a měň poctivě každých 15000, jak to máš na autě doporučené. Plnou syntetiku seženeš kolem 1200 (já mám castrol magnatec 5W40), Zbytěčně utrácíš a motoru to nepřidá.. Přidá mu, když to budeš doopravdy měnit podle servisky. :palec2:

Editováno: , autor: brc.majkl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...