Publikováno Květen 18, 201015 r Zdravím, chci se zeptat na servis u vyse uvedeneho typu motoru, minuly rok v dubnu jsem mel servis pri nemz byl menen olej, filtry, rozvody apod. Vloni jsem tam daval Long Live a ted to chce znovu servis, uz mi blika asi mesic na palubce napis service, opravdu je zapotrebi kazdej rok lejt do auta olej radove za 1500-2000??? Co doporucujete udelat? Mam zrusit servisni interval a jezdit dal nebo to dat opet do servisu, vim ze se jedna o pravidelnej servis po ujet 15tis a nebo jestli by bylo mozne zmenit servisni interval na delsi. Diky za rady
Květen 18, 201015 r Ahoj, auto bude chtít pravidelně každý rok, nebo po 15 000km, že je olej LL motor nepozná (až novější auta poznají kvalitu oleje-např. 1.8TSI) udělej to, že tam nalevej plnou sntetiku bez LL a měň poctivě každých 15000, jak to máš na autě doporučené. Plnou syntetiku seženeš kolem 1200 (já mám castrol magnatec 5W40), Zbytěčně utrácíš a motoru to nepřidá.. Přidá mu, když to budeš doopravdy měnit podle servisky. Upraveno Květen 18, 201015 r od brc.majkl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.