Srpen 21, 20187 r Mám ten stejný problém u své Octavie 2 FL Combi. Po koupi jsem tankoval Xkrát a vždy na Benzině a jedině Verva Diesel. Nebyl problém. Teď mi pistole procvakává a vypíná se. Někdy ani nepomůže pistoli pootočit. Jak je možné, že to z ničehož nic nejde ? Dík
Duben 11, 20205 r Tak už jsem "v klubu" taky :( Dřív jsem tankoval kdykoliv kdekoliv bez problémů, ale poslední dobou to blbne a zdá se mi, že je to čím dál horší. Je jedno jestli Benzina, OMW, Shell,.. obyč/prémiové palivo - čím dál častěji tankuju po panácích a jsem rád, když s nervy vydržím natankovat 5l. A hlavně - u stejného stojanu to jednou jde a jednou nejde. Dokonce mám zkušenost že jsem jel dotankovat služební Oktávku a bez problémů, za hodinu jedu z práce dotankovat Yetiho a u stejného stojanu jsem málem nenatankoval. Nevěřím, že to bude problém na pumpě.
Duben 11, 20205 r Mne sa to stavalo este na O2 na Tank Ono a vzdy len u jedneho stojanu. Tak som tam prestal tankovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.