Tomáš Matiášek Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Mám ten stejný problém u své Octavie 2 FL Combi. Po koupi jsem tankoval Xkrát a vždy na Benzině a jedině Verva Diesel. Nebyl problém. Teď mi pistole procvakává a vypíná se. Někdy ani nepomůže pistoli pootočit. Jak je možné, že to z ničehož nic nejde ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Tak už jsem "v klubu" taky :( Dřív jsem tankoval kdykoliv kdekoliv bez problémů, ale poslední dobou to blbne a zdá se mi, že je to čím dál horší. Je jedno jestli Benzina, OMW, Shell,.. obyč/prémiové palivo - čím dál častěji tankuju po panácích a jsem rád, když s nervy vydržím natankovat 5l. A hlavně - u stejného stojanu to jednou jde a jednou nejde. Dokonce mám zkušenost že jsem jel dotankovat služební Oktávku a bez problémů, za hodinu jedu z práce dotankovat Yetiho a u stejného stojanu jsem málem nenatankoval. Nevěřím, že to bude problém na pumpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Mne sa to stavalo este na O2 na Tank Ono a vzdy len u jedneho stojanu. Tak som tam prestal tankovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.