Pawouk Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Vždyť je jen o několik příspěvků výš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesjan Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Ahoj, posílám v příloze na jaké motory Příručku mám, ozvěte se, kdo by ji chtěl poslat. Ale má to 185 MB, je třeba zaslat flešku. Příp. tel. 777 133960 Ahoj motorizace Octavia II.docx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 V roku 2018 sa to neda hodit na online uloziste? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 (editace) před 6 hodinami, Alesjan napsal: Ahoj, posílám v příloze na jaké motory Příručku mám, ozvěte se, kdo by ji chtěl poslat. Ale má to 185 MB, je třeba zaslat flešku. Příp. tel. 777 133960 Ahoj motorizace Octavia II.docx Vloženo 11. Srpen 2016 : Ahoj, koupil jsem knihu ŠKODA OCTAVIA II. - Jak na to od H.R. Etzolda, celou jsem ji oskenoval, chtěl jsem ji sem dát, ale má to cca 200MB, nejde to.Kdo by chtěl ať pošle flešku, natáhnu to a pošlu zpět...tel. 777 133960 Vloženo 4. Červen 2017 : Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsi knihu nedal na nějaké to úložiště? Tak čo tu zas oblbuješ ( chcel som napísať o.ebávaš ) na fóre ? Keby si chcel, dávno to je vonku..... sk0d@: Ak nechce, nedá sa .... Pošleš USB klúč a potom pre istotu doplať, ak ti ho vrátim .... Nedoplatíš a mám kopu kľúčov doma .... Možno sa mýlim, ale tak mi to pripadá .... Editováno: 12. Duben 2018, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfik13 Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Ahoj pomůže někdo najít dílenskou příručku na Octavii II RS Facelift - kod motoru CCZA , převodovka KNU, hledám uplně všude a vůbec nic nemohu najít. Díky moc, Kdyžtak klidně info na email - jiri.wolf13@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Nemáte někdo prosím servisní dokumentaci k Haldexu..? Nedaří se mě nic najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2024 Sdílet Vloženo 10. leden 2024 (editace) Dílenská příručka, učební pomůcky, schémata, TPI Dielenská príručka, učebné pomôcky, schémy, TPI Sťahujte, používajte, ďakovanie poteší. Upload radšej šírte len môj, aj keď tomu nezabránim....kto chce prispieť, tak správa. Keďže obľúbené uloz.to ukončilo verejné zdieľanie súborov medzi používateľmi, toto mi prišlo ako vhodná náhrada. Pokiaľ ma nenapadne niečo lepšie. V prípade potreby sa stačí ozvať a skúsim urobiť reupload aj inde... https://mega.nz/folder/YsJnAS5I#nVCtCeiYE_zW34k_eTKI4g Editováno: 1. Ledna, autor: wirer 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.