Fredy Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Chcel by som prestirekať spodnú časť palubovky, komplet dvere aj s tapacírmi. Co poviete ake farby použiť, aby sa to nelupalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Pokud to chceš přebarvit kůli tomu že máš šedivý interier a chceš ho mít černý tak si raději pořiď černý dá se sehnad celkem za slušnou cenu, protože stímto budeš mít akorád problémy pokud se to nesloupne tak stejně někde něčím štrajchneš a je to v p.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Nechcem do do čiernej farby ale červenej. To musim jedine prestriekať. Možno by bolo dobré po prestriekaní to nalakovať. Neviem, poraďťe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Do červený???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Ano chcem červenú farbu. Idem celé auto striekať na bielo-červeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Tak hlavně si to nech udělat u kvalitní autolakovny. A pak sem hoď fotky až to budeš mít hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 OK keď to bude dam fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Flocking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 No o Flocking by byl mozna lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Myslím, že černej spodek je super a zabiak psal, že se dají sehnat za dobrou cenu. Pokoušel jsem se to najít někde na netu, ale nic. Nemůžeš mi dát radu kde hledat? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Myslím, že černej spodek je super a zabiak psal, že se dají sehnat za dobrou cenu. Pokoušel jsem se to najít někde na netu, ale nic. Nemůžeš mi dát radu kde hledat? Dík Sleduj Bazar tady nebo OC nedávno tam zrovna někdo prodával myslím, že to byl Cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.