zzdeny Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dnes jsem volal na prodejnu ohledne koncovky na vyfuk co ma skoda na netu. A jednak mi rekli vyssi cenu a ze se musi rezat vyfuk a mozna i spoiler. A to jsem slysel jeste od druhyho manika, ze to bude trvat az hodinu a ze nevi zda bude svaret. Mate ji nekdo? Jak to je s montazi? A jak vypada na aute? Ja ji nemusim, ale zena ji chce. Ale rezat se nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Mam ji doma v krabicce , musi se opravdu urezat vyfuk do roviny a koncovka se tam potom narazi pres drevo kladivem. Nevim jestli ten vyfuk riznout flexou nebo primocarkou . . . jeste nejakej cas si asi koncovka v krabicce polezi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 (editace) Já ji mám, nechal jsem ji instalovat ofiko servis, a v pohodě. Vypadá to rozhodně lépe než, to co tam bylo. A řezat se muselo, ale určitě ne nárazník. Čeho se bojíš? Jo a sám bych to nedělal, raději se zárukou Editováno: 21. Květen 2010, autor: kitt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Se zarukou na co? Na prorezaveni vyfuku v miste rezu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Aha, no tak svár je ošetřen antikorozním nátěrem a koncovka je namontována se zárukou na práci a materiál. Nebo jsi z jiné země, kde platí něco jiného? Hele klidně si to tam šoupni sám, mě je to fuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1980 Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 (editace) Ahojte borci som tu nový, mam noveho milačika Yetíka 2.0 TDI Experience, r.v.2009, rad by som si na neho dal urobit koncovku vyfuku len som nikde nenasiel cenu? Mohli by ste sem niekto prosim zavesit par foto ako to vyzera s koncovkou? Díky Editováno: 22. leden 2012, autor: Joe1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Koncovka by měla stát u škodovky kolem 600Kč, jednu fotku koncovky na autě mam v profilu. Je tam sice trošku víc utopená ale vypadá to o dost lépe:-) http://forum.skodaho...__fromsearch__1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1980 Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 To majkl.s: dakujem za foto, kde Ti robili tu koncovku?V servise alebo si ju tam mozes dat aj sam?Musel si rezat z vyfuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 Koncovku jsem si dodělával sám, jen se na výfuku seřízne to zkosení do roviny a naklepne se koncovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.