parkan Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Zdravím...asi se to už tady opakuje ale znovu nevíte může dělta závadu snímač natočení u serva to ože jde řízéní ztuha?.....Wag sice nic nehlásí.....kontrolka také nesvítí.......v revisu mě pořád tvrděj že je nutná výměna celého řízení......já jen zda je možné že by tu tuhost otáčení volantu mohl dělat i ten snímač?.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bastien Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Ano, může to dělat snímač. jsem ale názoru, že kontrolka musela svítit, když se závada objevila prvně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 8. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 ano tak před měsícem se to rozvítilo ale dával jsem tomu že to dělalo to že jsem měl slabou baterku i WAg něco takovéhu ukazoval za chibu od té dpoby to se to nerozvítilo ale tuším že pak asi to začalo blbnout...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Zdravím...asi se to už tady opakuje ale znovu nevíte může dělta závadu snímač natočení u serva to ože jde řízéní ztuha?.....Wag sice nic nehlásí.....kontrolka také nesvítí.......v revisu mě pořád tvrděj že je nutná výměna celého řízení......já jen zda je možné že by tu tuhost otáčení volantu mohl dělat i ten snímač?.......... Skontroluj si manzetu.Mne to robilo presne to iste co tebe.V servise si pytali 32000 za vymenu riadenia.Nechal som si to pozriet u sukromnika,ten mi vymenil manzetu za 300sk a odvtedy ziaden problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Pokud ti vyměnil manžetu tak to absolutně nic neřeší jen oddáli problém.Olej vytéká z gufera a né z manžety.Povol sponku na konci manžety a uvidíš,kolik oleje ti vyteče.taky jsem to jednomu tady takhle na jeho přání pořešil,manžetu jsem neměnil jen ji lépe na konci stáhnul,jezdil asi půl roku než mu manžeta od oleje naboptnala a..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Pokud ti vyměnil manžetu tak to absolutně nic neřeší jen oddáli problém.Olej vytéká z gufera a né z manžety.Povol sponku na konci manžety a uvidíš,kolik oleje ti vyteče.taky jsem to jednomu tady takhle na jeho přání pořešil,manžetu jsem neměnil jen ji lépe na konci stáhnul,jezdil asi půl roku než mu manžeta od oleje naboptnala a..... Hmm,ja som mal tu manzetu pretrhnutu.Preto som ju menil.Ale zacina mi to znova tiect a dost vyrazne.Spominal si tu gufero.Co stoji vymena ,popripade da sa to porobit v domacich podmienkach? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Gufero na těchto servořízeních se údajně nedá vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Gufero na těchto servořízeních se údajně nedá vyměnit Co z toho vyplyva.Ze sa musi menit cele riadenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 JO.Už tuo tom bylo napsáno hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Gufero se dá měnit, aspon mi to říkal jeden maník co to v servise dělal, vím že měnil bráchovi gufero na octavii, problém je v tom, že se nedá sehnat gugero stejné velikosti jako je na tom řízení, vím že říkal že tam dal užší než je origo, ten rozměr co je tam daný od výrobce prostě nikde neměli, prý by se dalo udělat na zakázku, to by bylo dobrý kdyby se do toho někdo pustil a nechal jich pár udělat, určitě by si je plno lidí vzalo, jinak taky říkal a byl jsem u toho že na fabii to šlo daleko líp než na octavii, vše jde vyměnit, to gufero tam někdo dal a musí se dát i vyndat, to že je to nerozebiratelné se mi zdá kravina, otázka je v jakém stavu je ta tyč řízení ,jestli je tam nějaká drážka mohlo by to téct za chvíli znovu, jinak se dělá i přípravek do servořízení který má drobný únik zastavit jednou jsem to kupoval do mondea tam mi teklo řízení 3 roky a už jsem to s tím i koupil, a musím říct, že se to zlepšilo, ale nevím jestli by to šlo do fabie, nevím jaký tam má olej v řízení, ale jako poslední možnost bych to skusil, jinak dávat 20tis za řízení by se mi taky nechtělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 Tak som si to bol overit a bohuzial ,ziaden autorizovany servis nechcel urobit vymenu manzety.Pri opise chyby sa jednohlasne snazili vsetci menit komplet riadenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 manžeta vyměnit nepomůže.proč by dělali zbytečnou práci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 18. Květen 2006 Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 manžeta vyměnit nepomůže.proč by dělali zbytečnou práci?? Aby mi to oddialili.A podla mna ich to nemusi trapit preco to chcem menit..Ale povedali,ze dostali daky prikaz nerobit tento druh opravy.. A ak mam v hajzlu vazne riadenie ,tak si to rovno mozem dakde zhanat a hodit si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Já bych manžetu taky neměnil, příčina je jiná- teče gufero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Já bych manžetu taky neměnil, příčina je jiná- teče gufero. No to je sice pekne,ale aby som vyhodil 30 tis. za opravu,to neznie vobec lakavo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 CHlapi mam jednu surnu otazku.Je rozdiel v riadeni u roznych motorizacii?Ide mi o to : ze mam ponuku na komplet riadenie za slusny peniaz a pottrebujem vediet,co vsetko sa meni pri riadeni a ci je riadeine pre vsetky druhy rovnake popripade v com sa meni.Diki moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 je stejné,jen je Koyo nebo TRW,ale pro motorizace jsou stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 je stejné,jen je Koyo nebo TRW,ale pro motorizace jsou stejné Este jedna trapna otazka,pri riadeni sa meni iba ta tyc s prevodkou alebo aj servo? Btw: je to rocnik 2000 takze predpokladam ze to ma TRW?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 21. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Zdravím taky mám Fábii 2000 taky mě v servisu ŠKoda řekly že je nutná výměna celého řízení.Mě jde totiž ztuha....Koukám že tdy asi mají problémy auta Fabii roku 2000 Jen malá otázka náhodou kulnce ...asi neuzpěku pokud dám dotaz na infolinku Auto Škoda ohledně toho řízení .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 21. Květen 2006 Sdílet Vloženo 21. Květen 2006 Zdravím taky mám Fábii 2000 taky mě v servisu ŠKoda řekly že je nutná výměna celého řízení.Mě jde totiž ztuha....Koukám že tdy asi mají problémy auta Fabii roku 2000 Jen malá otázka náhodou kulnce ...asi neuzpěku pokud dám dotaz na infolinku Auto Škoda ohledně toho řízení .... Ked uspejes,daj mi vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Chlapi vie niekto presne mesiac ,kedy sa prestali davat TRW serva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Při technické prohlídce mi oznámili, že mi teče olej z manžety. Mám se radovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ne, tohle je na výměnu řízení :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Děkuji za stručnou odpověď. Nechce někdo ode mě koupit zachovalé auto? (:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Tak jsem koupil manžetu za 120 Kč, dneska jsem ji vyměnil, bylo to za hodinu hotové, byla děravá na sponce, uvnitř nic moc oleje nebylo. Teď udělám zkušební jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.