Leonin Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Ked to pocujes len pri vypnutom serve-motore moj tip je servoriadenie-kaput.. skus popocuvat, odkial ti ten zvuk ide. Skus vole na tyckach co idu z riadenia (uchop a skus hybat) mozno budes pocut ten klepot. Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Leonin: Mne to robí tiež, a vraj je to normálne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 bolo mi povedane ze je to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Chlapi, to mi chcete povedat ze to klepanie (v skrini riadenia) pri uchopeni riadiacich tyci je normalne a ze to "tak ma byt" ?? nejak sa mi tomu moc nechce verit. Ked som zhodil manzetu a pozeral som aka je vola v skrini riadenia tak medzi tycou a skrinou je cca 0,5-1 mm vola a tyc narazajuca na skrinu robi ten klepot. Leonin: Mne to robí tiež, a vraj je to normálne... bolo mi povedane ze je to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TuiZui Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Ahoj. Mám zádrhel s nefunkčním snímačem řízení. V servisech na mě koukají jak na v..la a nebo mi řeknou hroznou dardu za výměnu. Potřeboval bych poradit kde, nejlépe v Praze a okolí prostě přifrčím se svým poblikávajícím strojem a bez divení co to může být mi to nějakej šikula vymění. Mám Fábii 1.4 MPi r.2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.