Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev?

Vloženo

Ked to pocujes len pri vypnutom serve-motore moj tip je servoriadenie-kaput.. skus popocuvat, odkial ti ten zvuk ide. Skus vole na tyckach co idu z riadenia (uchop a skus hybat) mozno budes pocut ten klepot. ;)

Pani mistři nechci zakladat nove tema tak to šupnu sem.Pokud nemam auto nastartovane a škubu z volantem doleva a doprava tak tam neco tluče jinak mam servo a pokud nastartuji tak už nic netluče je to normalni jev?
Vloženo

Chlapi, to mi chcete povedat ze to klepanie (v skrini riadenia) pri uchopeni riadiacich tyci je normalne a ze to "tak ma byt" ?? nejak sa mi tomu moc nechce verit. :kuk:

Ked som zhodil manzetu a pozeral som aka je vola v skrini riadenia tak medzi tycou a skrinou je cca 0,5-1 mm vola a tyc narazajuca na skrinu robi ten klepot.

Leonin: Mne to robí tiež, a vraj je to normálne...
bolo mi povedane ze je to normalne.
  • o 3 roky později...
Vloženo

Ahoj. Mám zádrhel s nefunkčním snímačem řízení. V servisech na mě koukají jak na v..la a nebo mi řeknou hroznou dardu za výměnu. Potřeboval bych poradit kde, nejlépe v Praze a okolí prostě přifrčím se svým poblikávajícím strojem a bez divení co to může být mi to nějakej šikula vymění. Mám Fábii 1.4 MPi r.2001

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...