Publikováno Květen 21, 200619 r kluci jak jste to vlastne udelali?? kdyz jste zamraceli kapotu, to jste urizli masku, nebo jste to udelali pres masku. mate nekdo fotku?? diky vam... (neeeee, v zivote bych neudelal mracitka, vzdyt moje fabule zustane origo )
Květen 22, 200619 r vetsinou maji masku jenom trochu zariznout nahore a jinak pridelanou na puvodnich uchytech a kapoty ji jakoby obteka :-) ale dyk mracitka nejsou zas tak strasny
Květen 22, 200619 r Autor to jak jsem rikal to slovo mracitka tak jsem nemyslel mracitka jak je mas ty, myslel jsem to vseohledne, i vareny. ja si kapotu nebudu zamracovat, mam jinej napad. jen me to zajima jak to kluci delali.
Květen 22, 200619 r A jak je to pak s policii? Jak moc velke problemy jsou s tim? Trosku bych to zamracil, ne treba tak extremne jak ma svanco, ale jen tak jemneji . . ale mam obavy abych nezacal sbirat body. . . .
Květen 22, 200619 r Autor vcem je problem?? necham to zapsat do papiru. ale zamracit fakt neudelam, to ma kazdej...
Květen 22, 200619 r Autor u vas ne. u nas jooooo treba na mojim lupu jsem to mel napsany v papirech. a to zamraceny je husty, jde skoro pres pulku svetla.
Květen 24, 200619 r je perfektne udelany rek bych stejne jako pticovo a svancovo to jsou jedny z par protazenych kapot na fabkach na ktere se da koukat
Květen 24, 200619 r Tohle zamračení je taky hustý Akorát že já na mračení nejsem Já radši origoš. Tahle fóbie je perfektní fakt dokonale udělaná
Květen 24, 200619 r jooo tak se tu zas všichni začneme roztejkat nad zeleným Pochvalte taky nekdo Klacu
Květen 24, 200619 r Zamracenie kapoty sa zapisuje do TP?Myslim,ze pokial mracenie nezakryva svetelnu stopu,alebo ju dako nemeni,nemas sa coho bat..(ale to je iba moj dohad)
Květen 24, 200619 r jenze se jim nemusi libit jenom prekryti plochy svetel ale prave tvar kapoty, ktery neni schvaleny a muze byt nebezpecny pri srazce s chodcem napr
Květen 24, 200619 r jooo tak se tu zas všichni začneme roztejkat nad zeleným Pochvalte taky nekdo Klacu ale vo to mi vubec nejde!!!!se zeleňákem se srovnavat nemužu!!!!de mi o něco jinýho co už jsem parkrát psal a rozebírat to dál nebudu , tamten příspěvek asi blbě vyzněl
Květen 24, 200619 r jooo tak se tu zas všichni začneme roztejkat nad zeleným No jestli se někomu zelena libi, je na prodej http://www.sauto.cz/search.php?f_k=1&f_m=9...=CZ0217&&pg_p=3
Květen 24, 200619 r Zamracenie kapoty sa zapisuje do TP?Myslim,ze pokial mracenie nezakryva svetelnu stopu,alebo ju dako nemeni,nemas sa coho bat..(ale to je iba moj dohad) No o tom nevim. Cekal jsem ze na to odpovi nekdo tady na foru. Kdyby to slo, tak bych do toho sel okamzite. ..
Květen 25, 200619 r K tematu :-) Taky mam zamraceno, presne nad hranu cocek od xenonu, aby to nezasahovalo do jejich plochy. Jinak masku mam serizlou a pridelanou na predni pricce, takze pri otevreni zustava dole. S policajty jsem zatim nemel sebemensi problem
Květen 25, 200619 r já tam mám uplně celou masku , na stavajicim uchycení.když tak ybch dal nějaky fota
Květen 29, 200619 r Amogh: Zkusim zabehnout nekam na STK a uvidime co me na to reknou nebo kde by me to mohli objasnit. . .?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.