Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

kluci jak jste to vlastne udelali??

kdyz jste zamraceli kapotu, to jste urizli masku, nebo jste to udelali pres masku.

mate nekdo fotku??

diky vam...

(neeeee, v zivote bych neudelal mracitka, vzdyt moje fabule zustane origo :p )

Vloženo

vetsinou maji masku jenom trochu zariznout nahore a jinak pridelanou na puvodnich uchytech a kapoty ji jakoby obteka :-)

ale dyk mracitka nejsou zas tak strasny

Vloženo

to jak jsem rikal to slovo mracitka tak jsem nemyslel mracitka jak je mas ty, myslel jsem to vseohledne, i vareny. ja si kapotu nebudu zamracovat, mam jinej napad.

jen me to zajima jak to kluci delali.

Vloženo

A jak je to pak s policii? Jak moc velke problemy jsou s tim?

Trosku bych to zamracil, ne treba tak extremne jak ma svanco, ale jen tak jemneji . . ale mam obavy abych nezacal sbirat body. . . .

Vloženo
jooo tak se tu zas všichni začneme roztejkat nad zeleným :doh  :doh  :doh

Pochvalte taky nekdo Klacu :D

-_- ale vo to mi vubec nejde!!!!se zeleňákem se srovnavat nemužu!!!!de mi o něco jinýho co už jsem parkrát psal a rozebírat to dál nebudu ;)-_- , tamten příspěvek asi blbě vyzněl ;)

Vloženo
Zamracenie kapoty sa zapisuje do TP?Myslim,ze pokial mracenie nezakryva svetelnu stopu,alebo ju dako nemeni,nemas sa coho bat..(ale to je iba moj dohad)

No o tom nevim. Cekal jsem ze na to odpovi nekdo tady na foru. Kdyby to slo, tak bych do toho sel okamzite. ..

Vloženo

K tematu :-) Taky mam zamraceno, presne nad hranu cocek od xenonu, aby to nezasahovalo do jejich plochy. Jinak masku mam serizlou a pridelanou na predni pricce, takze pri otevreni zustava dole. S policajty jsem zatim nemel sebemensi problem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...