jvees69 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 Někde jsem četl, že nejlepší je mokrý vysavač a přípravek na čištění by neměl pěnit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 za nějakých pár let provozu bude ta impregnace stejně pryč, protože třeba já jsem se za ty 3roky tolikrát v sedačce spotil, že už tam nic bejt nemůže.... Luke cece, Ty se v tom aute potis vic nez ja, ted je otazka jestlo pritom auto jede nebo stoji vid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) v 99% jelo, to 1% je to, na co ty narážíš a od tý doby jsem si šukání v autě zakázal jinak podle avataru koukám, že RS na pegasech nevypadá tak zle Editováno: 19. leden 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMarco Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 (editace) v 99% jelo, to 1% je to, na co ty narážíš a od tý doby jsem si šukání v autě zakázal jinak podle avataru koukám, že RS na pegasech nevypadá tak zle Jakoze, kdysi jak si vzpomenu na sve prvni auto (Felicia s novou tvari a velkym kridlem ) co to zazilo jak uvnitr tak z venku v lese, musim priznat, ze u poslednich dvou mych aut uz o nejakem sexu v aute nebyla ani zminka, ikdyz, jak nad tim ted tak premyslim, celkem aj skoda, melo to neco do sebe Jinak dik, puvodne sem chtel sice na zimu mit 17-tky original RS kola, ale tak nejak sem si to pak rozmyslel, kdyz uz je ma clovek pak jako 18-tky na leto, at to neni to same. Editováno: 19. leden 2008, autor: DeMarco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Jakoze, kdysi jak si vzpomenu na sve prvni auto (Felicia s novou tvari a velkym kridlem ) co to zazilo jak uvnitr tak z venku v lese, musim priznat, ze u poslednich dvou mych aut uz o nejakem sexu v aute nebyla ani zminka, ikdyz, jak nad tim ted tak premyslim, celkem aj skoda, melo to neco do sebe moje první "auto" mělo dokonce kožený sedadla a bylo to soutěžní (značně už vyšeptalý) R8 Gordiny, 1 300 ccm, dvojitý spádový karburár Weber, 130 PS (96 kW). Dneska muzeiní kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Jirko, tys měl fak Renault R8 Gordiny?! V době Š1000/100/110 a Trabantíků tohle bylo neskutečný auto.Jak jsi ho měl dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) už mockrát jsem přemejšlel, že dám auto na ruční čištění interiéru, to je pak prej autíko jako nový Taky jsem to slyšel....bohužel moje zkušenost je raději investovat půlku částky na spreje a obětovat neděli.Jenže já jsem asi moc náročnej a jak říkal kámoš "ty dáš 6let starý auto do čistírny a čekáš že ti vrátí funglovku " Editováno: 27. leden 2008, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Ahoj chlapy, mam problem a tedy jsem sice neco nasel ale nejak me to neuspokojilo. V posledni dobe docela prselo a moji pritelkyni nenapadlo nic jineho nez u me O2 nechat otevrene okno. Tak mi tam logicky naprselo a ted kdyz to vyschlo mam na sedacce flek "od vody" nevite jakym nejlepsim zpusobem to odstranit? mam tu dve veci Pěna na čalounění - SONAX nebo Čistič interiéru - pro čištění interiéru - SONAX str. SONAX. Nevim zda je lepsi sucha pena nebo ta tekuta chemikalieN ebo snad mate lepsi zkusenosti s jinymi pripravky? Navic bych nerad aby pak ta chemikalie delala nejaky fleky na obleceni. Budu rad za jakoukoliv pripominku. diks za rady. Alli Editováno: 25. Květen 2010, autor: alli86 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 mě to dělali v servisu...mokrou cestou...za cca 500 celej vnitřek..sedačky, tapecy.........ale cím...netuším....poraď se se ženskou...ty vědí čím si poradit s různejma flekama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Interier jako celek je v pohode. Jen ta jedna sedacka to nejak odnesla. Nemam vyhrivani tak to muze jit klidne mokrou cestou.Zase se mi to nechce davat na cisteni nekam do firmy... jde mi spise o cas ktery to tam stravy nez o penize.Potrebuju auto kazdy den od 7-19 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 (editace) Každý rok to dělám tímhle http://www.drogerie-matous.cz/p2757-vanish/ a naprostá spokojenost. Pokud máš vysavač na mokré vysávání. Editováno: 25. Květen 2010, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alli86 Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Diks vanish pomohl i s vysavacem na vodu... fakt super jen v tom vedru to bylo drsny. Prosim zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loukyc Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 zdary.mam moznost si pujcit vodni vysavac karcher a chtel bych s tim udelat sedacky v aute ,podlahu a stropnici .delal jste to nekdo uz?mam strach ze to udela fleky a pak to tam zustane.a ma to vubec cenu delat podle vas?jakej je vas nazor.mate na to nejakej tip jak to delat?predem dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 jj je to uplně v pohodě, ale: Počítej s tím, že to musíš zavodnit všechno a rovnoměrně jelikož jinak ti to udělá fleky. tedy začneš u té stropnice (voda kape dolů), následně sedačky, opěradla, sedáky na zadek a nakonec koberečky na podlaze a kufr. Nezapomeň, že musí být ideálně pěkně horko a musíš pak nechat otevřený okýnka, jinak to zatuchne a je to špatný. Stejně tak si nedáš na mokrou podladu kobereček jinak to splesnivý, ale to je snad jasný..... Mělo by to opravdu důkladně vyschnout, než do toho sednaš, jinak se ti zapaří zadek :-) Já to třeba v zimě vysušuju teplometem....... Dělám to ve společných garážích, má to spotřebu jako prase ;-) Hodně štěstí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loukyc Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 tak to vím že se to děla od zhora ale mam strach abych to neposral.kdyz tam budou fleky jde to pak jeste nejak vycistit?jinak diky za info.hodne pomohly delal bych to v garazi kdyztak si tam zatopim a mam i elektricky vysouceni.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Když ti to udělá fleky, tak jediná možnost to je znovu vysát a namokřit. Pokud je to opěradlo sedačky a bude to kapat (a ono bude) tak pak celou sedačku i se sedákem, jinak to bude vidět. Jako prostředek doporučuju Vanish (pro storjní čištění), pokud teda nemáš od Kercehru něco průmyslovýho, ale bacha aby to nešlo i barvou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loukyc Vloženo 26. Září 2011 Sdílet Vloženo 26. Září 2011 parádní auto již je kompletně vyčištěno nikde nejsou ani fleky.6 let bylo na špinavé vodě znát.vzal jsem strop sedacky a spodek-koberce.děkuju všem moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.