Publikováno Květen 26, 201015 r zdravim...chtel bych se zeptat... mam octavii rok 2000 obsah 2.0 benzin... problem mam vtom,ze v otackach do 2tisic to nepravidelně cuká.... tedkom jsem si ji nechal predelat na LPG a i na plyn to cuká cca do tech 2 tisic otacek..prtitom to auto normalne tahne...ale cuka to... nevite po cem bych se mel podivat?? tedkom jsem vimenil vzduchovej filtr... a porad to sami..pritom to auto nad 2tisice otacek jede uplne skvele a taha to luxusne porad furt... jenom v tadytech nizjech otackach to cuka nepravidelne... poradte,co by to mohlo delat...dekuji
Září 2, 201014 r Autor nn neprisel jako nevim cim to je... diagnostika mi ukazuje vsechno vporadku...vaha vzduchu je taky vporadku....copak..tobe to dela taky?
Září 3, 201014 r - váha vzduchu, toto dělá ona právě v nižších ot zkus poměnit s někým a uvidíš nebo alespoň vyloučíš - jinak toho může být fůra - netěsnosti, vstřiky, svíčky, káble, lambda, čidlo ot., ...
Září 14, 201014 r nn neprisel jako nevim cim to je... diagnostika mi ukazuje vsechno vporadku...vaha vzduchu je taky vporadku....copak..tobe to dela taky? néné nedělá naštěstí cuká se jen když naberu špatnej plyn a hodně spořím to se pak cuká ale to jsem vyřešil lepším výběrem LPG čerpacích stanic. Spíš se informuju co mě může čekat :-D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.