nuf_nuf Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrý den, potřeboval bych poradit zda vyfocený konektor z Octavie Combi 1,9 TDI PD je pro připojení CD měniče. Auto bylo dovezeno bez cd měniče, ale ve výbavě je dle kódu uveden. A dále bych chtěl poradit jaký měnič či MP3 přehrávač lze použít pro Symphony. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 22. Květen 2006 Sdílet Vloženo 22. Květen 2006 Dobrý den, potřeboval bych poradit zda vyfocený konektor z Octavie Combi 1,9 TDI PD je pro připojení CD měniče. Auto bylo dovezeno bez cd měniče, ale ve výbavě je dle kódu uveden. A dále bych chtěl poradit jaký měnič či MP3 přehrávač lze použít pro Symphony. Díky předem. koukam, ze nejsem jedinej, komu tam taky chata rez je to vubec mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Jesi se nepletu tak Symphony je Blaupunkt i ten konetktor je podle me stejnej jako Blaupunkt, bez problemu by tam mel jit jakykoliv Blaupunkt, mozna bude potreba redukce, kterou blaup. taky dodava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_kath Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 koukam, ze nejsem jedinej, komu tam taky chata rez je to vubec mozny? IMHO to neni rez, zrovna dneska jsem tam koukal a je to nejaka mazlava hmota, zrejme proti korozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dá se do Octy narvat nějaký 1 DIN měnič? VW to dělal a Audi tušim taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 koukam, ze nejsem jedinej, komu tam taky chata rez je to vubec mozny? IMHO to neni rez, zrovna dneska jsem tam koukal a je to nejaka mazlava hmota, zrejme proti korozi presne tak to neni rez je to dutinovej vosk atikorozni nastrik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dobrý den, potřeboval bych poradit zda vyfocený konektor z Octavie Combi 1,9 TDI PD je pro připojení CD měniče. Auto bylo dovezeno bez cd měniče, ale ve výbavě je dle kódu uveden. A dále bych chtěl poradit jaký měnič či MP3 přehrávač lze použít pro Symphony. Díky předem. no menic si muzes koupit dle prani. pokud nebude pasovat konektor a to asi ve vetsine pripadu nebude pokud nepujde o menic origo tak kazda slusna prodejna by mela mit skladem redukci teda v autohifibrno urcite. pokud mas zajem tak na ne phon 602703244 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Dá se do Octy narvat nějaký 1 DIN měnič? VW to dělal a Audi tušim taky... Nobody knows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darklord Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 (editace) Nejdem zakladat novu temu, ale mam podobnu otazku. Bude mi s radiom Symphony (na pasky, povodom zo superba) fungovat cd menic cislo : 1Z0 035 111 A alebo 1J6 035 111? Editováno: 14. Květen 2011, autor: darklord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) Zdravím, nechci zbytečně zakládat nové téma pro CD měnič. Mám jeden dotaz k origo měničům PIONEER CDX-M6. Nemáte někdo popis jejich konektoru pro připojení k rádiu? Tedy co který pin je.... Díky Editováno: 12. Říjen 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnXTC Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Ahoj vlastním O1 a chtěl jsem se zeptat ohledně cd changeru a smyphony s cd, chtěl jsem to propojit s usb interface od blaupunkt ktery by se měl tvářit jako cd changer a taky se připojuje do konektoru určený pro changer, ale problém je v tom že blaupunkt vůbec nereaguje. nemáte někdu zkušenost jak přpojit či jakou použít redukci. v odkaze je návod od blaupunkt plus popisek od výrobce děkuji všem za pomoc http://www.blaupunkt.de/index.php?id=894&tx_ddfproducts2_pi1%5Bview%5D=1145&no_cache=1&L=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.