ozzy Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Cawte chalani, vedel by mi niekto poradiť, dneska som chcel naštartovať a ručičky na otáčkomery sa mi začali chvieť stali na jednom mieste,asi 5 - 10 sekúnd ,ale potom naskočili normálne a takisto keď som vypol motor a aj vybral kluč zo zapalovania ešte aj vtedy sa chveli takisto asi 5 sekúnd , skúšal som aj viac krát a z 10 pokusov asi 8 krát sa mi rozochveli , a neviem čím to môže byt, ......takisto nesli ani ručičky na tank a ani na vodu ale tie sa nechveli ,len naskočili až keď ručičky otáčkomeru sa ustálili a normálne naskočili ......stalo sa aj vám už niečo podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Kdybys čet pravidla fora, tak bys věděl, že před založením nového tématu máš hledat. A kdybys hledal, tak bys věděl, že v inst. manuálech je i návod na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 31. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Hladal som ale nasiel som iba (padajuce ručičky) a mne nepadaju mne sa chveju, to je to iste? a ked naskocia tak ide v pohode až do vypnutia motora a nenasiel som navod na opravu Kdybys čet pravidla fora, tak bys věděl, že před založením nového tématu máš hledat. A kdybys hledal, tak bys věděl, že v inst. manuálech je i návod na opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.