Publikováno Květen 31, 201015 r Cawte chalani, vedel by mi niekto poradiť, dneska som chcel naštartovať a ručičky na otáčkomery sa mi začali chvieť stali na jednom mieste,asi 5 - 10 sekúnd ,ale potom naskočili normálne a takisto keď som vypol motor a aj vybral kluč zo zapalovania ešte aj vtedy sa chveli takisto asi 5 sekúnd , skúšal som aj viac krát a z 10 pokusov asi 8 krát sa mi rozochveli , a neviem čím to môže byt, ......takisto nesli ani ručičky na tank a ani na vodu ale tie sa nechveli ,len naskočili až keď ručičky otáčkomeru sa ustálili a normálne naskočili ......stalo sa aj vám už niečo podobne?
Květen 31, 201015 r Kdybys čet pravidla fora, tak bys věděl, že před založením nového tématu máš hledat. A kdybys hledal, tak bys věděl, že v inst. manuálech je i návod na opravu
Květen 31, 201015 r Autor Hladal som ale nasiel som iba (padajuce ručičky) a mne nepadaju mne sa chveju, to je to iste? a ked naskocia tak ide v pohode až do vypnutia motora a nenasiel som navod na opravu Kdybys čet pravidla fora, tak bys věděl, že před založením nového tématu máš hledat. A kdybys hledal, tak bys věděl, že v inst. manuálech je i návod na opravu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.