martinhad Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 mam u své fabie 1,2htp problém když zmáčknu brzdový pedál. Začne mi vibrovat volant i ten samotny pedál. Nevíte cím to může být? jinak auto ma najeto 14 500km. Na rovine ocas citim malinke vibrace do volantu ale po zmacknuti brzy je to hodne citelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shalibaba Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Křivé kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinhad Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 no vypada to tak ale po 14 tisicich se mi to zda divny, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 tak ich asi skontrolujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shalibaba Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Přesně tak, změřit házivost a je to. Mě se to samé stalo minulý týden na Zafiře - delší dobu brždění a pak prudké sešlápnutí brzdy - kotouče byly teplé a bylo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Skôr to bude obrubnikom lebo pišeš že to jemne kmita aj bez brzdenia. Najprv na vyvažovačke či nemaš ohnuty disk či poškodeny kord pneu a potom kotuč. Na 14tis. to bude skôr peckou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 No mi to začalo dělat až po výměně kotoučů a v autorizovaném servise mi řekli že to je používáním neoriginálních kotoučů, že jsou sice levnější ale mají horší tepelné vlastnosti a při intenzivnějších brždění se mohou kroutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 8. Červen 2010 Sdílet Vloženo 8. Červen 2010 To može byť pravda lebo som to už mal na par autach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 No jenomže já jsem ted zjistil že tam mám origo kotouče ATE a stejně mi to začalo dělat, tak nevím čím to může být. Taky se říká že to může nastat u aut které nemají ABS při delším brždění a nakonec při silnějším stisknutím brzdového pedálu se kolo zablokuje a tím třmeny s destičkama udělají do zahřátého kotouče malinkatý důlek a tím to pak hází! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.