kool Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Zdravim! Mam problém s Fábií 1.4MPI 50kw, při delším stání (přez noc) ráno nastartuje sice hned ale jen na 3 válce, motor má škubaví chod. Po opakovaném sešlápnutí plynu nebo ujetých cca 100 metrech je to už OK. Teplá chytá na hned a bez problémů. Nevíte někdo čím to může být? V servisu prostě neví..... Někdo říká palivovej filtr někdo zase čidlo teploty vody a někdo zase čidlo teploty nasávaného vzduchu. Jinak svíčky a filtr vzduchu jsem vyměnil a bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Možna to bude tesnenie pod hlavou. Nestraca sa voda a kolko to ma nabehane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 (editace) Presne to iste mi robilo, ale naopak, studeny motor som nastartoval bez problemov, start tepleho uz robil problemy presne ako popisujes. Po vymene cidla teploty chladiacej kvapaliny uz rok a pol ide bez problemov. Tiez 1,4 MPi 50kW. Editováno: 2. Červen 2010, autor: Bady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Bady ale to vadne čidlo sa prejavu tak ako pišeš ale opačne nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kool Vloženo 3. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Má to nalítáno 109000, mam jí teprve 2 měsíce, takže nemám s tímhle autem zkušenosti, ale voda se nestrací, alespoň jsem to nezaregistroval zatim, to čidlo mi napadlo, už jsem ho i koupil ale nemam čas ho tam dát, ještě mi napadla vduchová klapka, protože když nastartuju s plynem otacky vylítnou cca do 2500ot. tak je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Červen 2010 Sdílet Vloženo 3. Červen 2010 Pridaš plym alebo štartuješ na LPG? Lebo sa štartuje bez pridania plynu. Tym čidlom tepla to nebude lebo ked to už chytne tak by malo ist na štyri valce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kool Vloženo 6. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Startuju bez plynu, ale motor se prostě rozběhne jako nepravidelně, kdyz startuju s plynem tak se rozběhne v pohodě. Jinak LPG nemam. Zkusim asi to čidlo, když to nepomůže tak těsnění pod hlavu a když ani to ne tak už nevim, ale dam těžký peníze v auto CB....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Včera ma napadlo že raz som mal takyto problem a robila to zapalovacia lišta. Skus si od kamoša požičať na skušku tu zap. lištu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.