Přejít na obsah

brzdy

nofakt

Doporučené příspěvky

Mám problém s brzdama. Pročetl jsem to tady, ale nikde jsem nenašel odpověď na podobný problém. Při pohledu na přední kotouče je vidět, že brzdí né po celé jeho šířce, ale tak max. ze dvou třetin. Vyměnil jsem kotouče a destičky za nové, ale je to to samé. Bohužel je s tím spojeno vibrace při brždění a slabší účinnost brzd. Má někdo podobnou zkušenos, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po tom co jsem je nechal vyměnit to nějakou dobu brzdilo dobře, asi tak dva měsíce. pak jsem si všiml, že brzdící plocha na koutoučích není po celé šířce a vrátilo se i kopání do volantu při brždění.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Mal som podobný problém, dal som zbrúsiť kotúče, ale o mesiac to bolo také isté. Po premazaní piesta brzdy, taktiež piestikov barana a hlavne po obrúsení a premazaní plôch, kde sa brzdové doštičky opierajú o barana problém zmizol. Ja osobne si myslím, že výmena alebo zbrúsenie kotúčov väčšinou nepomáha, práve pri tej výmene sa brzdiče len na nejaký čas uvoľnia. Potom je tá chyba znovu naspäť. (Ale nie som automechanik).

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...