nofakt Vloženo 4. Červen 2010 Vloženo 4. Červen 2010 Mám problém s brzdama. Pročetl jsem to tady, ale nikde jsem nenašel odpověď na podobný problém. Při pohledu na přední kotouče je vidět, že brzdí né po celé jeho šířce, ale tak max. ze dvou třetin. Vyměnil jsem kotouče a destičky za nové, ale je to to samé. Bohužel je s tím spojeno vibrace při brždění a slabší účinnost brzd. Má někdo podobnou zkušenos, díky. Citovat
olgojchorchoj Vloženo 4. Červen 2010 Vloženo 4. Červen 2010 kdyz si vymenil kotouce tak ti to zacalo klepat do volantu hned od začatku? Citovat
nofakt Vloženo 4. Červen 2010 Autor Vloženo 4. Červen 2010 (editace) po tom co jsem je nechal vyměnit to nějakou dobu brzdilo dobře, asi tak dva měsíce. pak jsem si všiml, že brzdící plocha na koutoučích není po celé šířce a vrátilo se i kopání do volantu při brždění. Editováno: 5. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
romomo Vloženo 5. Červen 2010 Vloženo 5. Červen 2010 Mal som podobný problém, dal som zbrúsiť kotúče, ale o mesiac to bolo také isté. Po premazaní piesta brzdy, taktiež piestikov barana a hlavne po obrúsení a premazaní plôch, kde sa brzdové doštičky opierajú o barana problém zmizol. Ja osobne si myslím, že výmena alebo zbrúsenie kotúčov väčšinou nepomáha, práve pri tej výmene sa brzdiče len na nejaký čas uvoľnia. Potom je tá chyba znovu naspäť. (Ale nie som automechanik). Citovat
nofakt Vloženo 5. Červen 2010 Autor Vloženo 5. Červen 2010 (editace) Díky za radu. vyzkouším a snad to pomůže. Editováno: 5. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
67jitka58 Vloženo 5. Červen 2010 Vloženo 5. Červen 2010 Hlavně je potřeba změřit házivost a to i u nových kotoučů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.