yarpen Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Zdravím, objevil se mi problém, při rozjezdu za studena při pouštění spojky auto dvakrát cukne, jako by spojka proklouzla, cca po 10 ti minutách ( např na křižovatce )už bez problému. nevíte někdo co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ochcávkař1 Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 Zdravím, mám stejný problém a už mě to trapí půl roku. Začalo to v létě před odjezdem na dovolenou, takže opravdu šok. Asi po 10-minutách jízdy to vždy přestane a to i v zimě. Co jsem se dočetl tak by to mohlo být zavzdušněnou spojkou. Tomu bych možná i věřil. Ale zase na druhou stranu to auto má najeto 350 xxx na původní spojce tak je možné, že už je na odchodu i když neprokluzuje. Kdyby někdo věděl, také bych poprosil o radu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.