bigboban Vloženo 4. Červen 2010 Sdílet Vloženo 4. Červen 2010 Již jsem tu popisoval dva své problémy: 1) EPC se rozsvítí cca 100-200m od vyjetí, motor nejde do otáček (nějaký nouzový režim či co). Po dalším nastartování svítí EPC ale už to jede. Po dalším nastartování vše OK, EPC nesvítí. To se mi stalo za poslední rok asi 4x. 2) V práci v garáži a nikde jinde se mi děje to, že po nastartování běží motor na cca 1300ot a hoodně blbě reaguje na plyn. Po minutě se to srovná. Nedělá to nikde jinde za žádných podmínek, teplotou to rozhodně nebude. No a teď mi z diagnostiky vypadlo toto: Control Module Part Number: 03C 906 056 BS Component and/or Version: MED9.5.10 G00 8544 Software Coding: 0000071 Work Shop Code: WSC 73430 P1388 Internal Contr. Module drive by wire error 17796. Dokážete někdo poradit co ten kód způsobuje a jak to napravit? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.