Přejít na obsah

Univerzální centrál

Jaroě

Doporučené příspěvky

Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů.

Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky.

Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím?

Editováno: , autor: Jaroě
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů.

Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky.

Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím?

Ak si vysroboval vsetky sroby co drzia tapacir tak pouzi len silu. Tapacir drzi na okennej liste ktora je nacvaknuta vo dverach.

LINK:

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Standis omlouvám se za nevhodně zařazení tématu.

Centrál Funguje, dva půldny práce a troje dveře fungovali. Řidičovy dveře nejdou odemknout ani zamknout klíčem, ale centrál to zamkne i odemkne. Jsem rád že to jde alespoň tak. Nejhorší bylo protahovat ty dráty. Není opravdu jedno jak se ta příchytka u předních dveří dá. Vzadu jsem to táhlo od serva přidělal na to vahadlo. Jenže jsem musel přehodit dráty páč když se zavřeli přední dveře zadní se otevřeli a naopak.

Ještě jednou děkuji za rady a návod montáže origo centrálu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...