Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To ti asi nikdo neporadí, musíš zkoušet. Já to udělal asi na popáté, než to fungovalo jak má ;)

• Autor

Díky chlapi, budu laborovat.

:smich::palec2: WOODY:Poslal som link na supravu ktoru nemusis prisposobovat+prihinat a tvarovat tiahla-droty ktore sa napajaju na tiahla ktore mas vo dverach. :)

Jaroe si kupil univerzalny central ktory musis trosku prisposobit ku kazdemu autu. :)

P.S. Par centralnych zamykani som uz namontoval. :p:)

Jo já ho konkrétně tento montoval do svojí Fábky loni ;) a navic na spolujezdcových dveřích jsem muse táhlo trochu ohnout. Musí se poštelovat ta svorka co spojuje táhlo motorku a dveří ;) . Není jedno kde to našroubuješ.

Navod na montaz originalneho centralu pre fabiu.

Jedná se o uchytku v návodu č.16 . Není jedno kde ji našroubuješ! Musí se to poštelovat, do jaké urovně to našroubovat. Je to pouze v předu. V zadu to je jedno. A timto diskuzi končím. Nebudu se tu zbytečně hádat, když vím co jsem dělal. ;)

• Autor

Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů.

Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky.

Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím?

Upraveno od Jaroě

WOODY: Ja sa nehadam. Forum je o radach a pomoci. :)

JAROE: Som rad ze som ti mohol pomoct. :palec2::)

Upraveno od PROCHY603

Kluci musím poděkovat za vaše návody. To schéma a spojovací materiál je stejný, jako na návodu montáže od Prochyho i barva drátů.

Největší oříšek to bude připojit do pojistkové skříňky. I když tam mám na přívodu pojistku, tak vyhledám odborníka aby mi to napíchl do skříňky.

Ještě maličkost : jak odmontovat čalounění dveří vím. Ale nejde úplně sundat, nějak to drží nahoře u skla. Nechci použít hrubé násilí. Co s tím?

Ak si vysroboval vsetky sroby co drzia tapacir tak pouzi len silu. Tapacir drzi na okennej liste ktora je nacvaknuta vo dverach.

LINK:

• Autor

Musím opět poděkovat. Kdybych ti mohl s něčím pomoci, tak se klidně na mně obrať.

Takže ten tapecírunk tahat nahoru, asi značnou silou.

Upraveno od Jaroě

• 2 týdny později...
  • Autor

Standis omlouvám se za nevhodně zařazení tématu.

Centrál Funguje, dva půldny práce a troje dveře fungovali. Řidičovy dveře nejdou odemknout ani zamknout klíčem, ale centrál to zamkne i odemkne. Jsem rád že to jde alespoň tak. Nejhorší bylo protahovat ty dráty. Není opravdu jedno jak se ta příchytka u předních dveří dá. Vzadu jsem to táhlo od serva přidělal na to vahadlo. Jenže jsem musel přehodit dráty páč když se zavřeli přední dveře zadní se otevřeli a naopak.

Ještě jednou děkuji za rady a návod montáže origo centrálu.

To je to co jsem říkal, musí se to seřídit. Mě to zas nešlo odemknout zevnitř klikou ;)

To je to co jsem říkal, musí se to seřídit. Mě to zas nešlo odemknout zevnitř klikou ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.