Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

po vypnutí motoru, auto vydavá divný zvuk, niečo ako syčanie, ventilátor to nieje. Ozýva sa to z pod kapoty, na tej strane ako je spolujazdec (vľavo úplne hore)Jedná sa o superb 1.9TDi. Má 6 rokov, teraz som si ho kúpila a neviem, čo s tým zvukom, či ho mám riešit, alebo je to v pohode. Dík za každú radu

nazdárek,tak to bych rozhodně řešil,měl jsem před 2.5 ,1.9 a nedělá to ani jedno,moc bych to nepokoušel

Mě takhle syčí klima.Když ji mám zaplou při jízdě,pak vypnu motor a odcházím od auta,tak slyším syčení.Kouni pod kapotu jestly to není z těch dvou pozinkovanejch trubek od klimačky

Upraveno od petr vlach

Mě to dělá taky.Já to typuju na klimošku,když mám zaply čerpadlo tak to udělá a když jezdím bez zapnutého klimakompresoru tak je ticho.Asi to bude chtít zkontrolovat a popřípadě doplnit.

• 4 týdny později...
  • Autor

ahoj, tak uz to je nejak pořešeno, robí to klima o týždeň som objednana v autoservise, tak si necham na to kuknut. díky kluci:)

Teď sem přijel ze servisu. Děla to klima, jde to od místa, kde se měří a plní klima a je to úplně normální a mělo by to dělat všem.... mno a já mám v ryti větrák klimy :(

Máš pravdu je to uplně normální jev, mě to dělá taky.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Teď sem přijel ze servisu. Děla to klima, jde to od místa, kde se měří a plní klima a je to úplně normální a mělo by to dělat všem.... mno a já mám v ryti větrák klimy :(

Jak jsi poznal ze je haji ten vetrak? Dela to nejakej zvuk? Ja mam vymeneny rozvody komplet a stejne tam neco piska...

TomASS: nepíská nic, dali jsme to na měřák, nastartoval jsem, pustil klimu na plno - tlak kompresor tlačil co měl, směs ok a najednou koukáme, že se točí jen jeden větrák...klima větrák se vůbec nesepne. Takže šmitec :(

Kluci je to normální! po vypnutí motoru se vypne kompresor a ten za provozu ma na vytlacne strane vyssi tlak nez na saci strane. Jelikoz tam neni zadny solenoid ventil tak dojde k vyrovnani tlaku pres vyparnik a proto to siceni.

• 1 měsíc později...

Taky po vypnuti motoru sycim z mista spolujezdce a zatim to jede i chladi jak ma, tak to nebude problem :-)

• 3 roky později...

Neni to problem, je to kvuli tomu, ze kdyz mate zaplou klimu, a treba 2 minuty pred koncem jizdy by jste ji meli profouknout jen ventilatorama ale nemit u toho zaplou klimu kvuli kondenzaci a pozdejsimu smradu z ofuku. Je to neco jako dochlazovani klimatizace a je to zcela normalni jev u nasich aut :)

u toho vetraku,by melo bejt spinaci rele... co by jsem udelal,tak odpojil vetrak a zkusil ho na primo... jen si myslim jo.. lepsi vyzkouset,nez neco kupovat :) a urcite Ti to napise vagina..

hodne stesti Lada :)

Taky mi to syčí, je to normální :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.