Emilia Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Ahoj, po vypnutí motoru, auto vydavá divný zvuk, niečo ako syčanie, ventilátor to nieje. Ozýva sa to z pod kapoty, na tej strane ako je spolujazdec (vľavo úplne hore)Jedná sa o superb 1.9TDi. Má 6 rokov, teraz som si ho kúpila a neviem, čo s tým zvukom, či ho mám riešit, alebo je to v pohode. Dík za každú radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 nazdárek,tak to bych rozhodně řešil,měl jsem před 2.5 ,1.9 a nedělá to ani jedno,moc bych to nepokoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 (editace) Mě takhle syčí klima.Když ji mám zaplou při jízdě,pak vypnu motor a odcházím od auta,tak slyším syčení.Kouni pod kapotu jestly to není z těch dvou pozinkovanejch trubek od klimačky Editováno: 7. Červen 2010, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Mě to dělá taky.Já to typuju na klimošku,když mám zaply čerpadlo tak to udělá a když jezdím bez zapnutého klimakompresoru tak je ticho.Asi to bude chtít zkontrolovat a popřípadě doplnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emilia Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 ahoj, tak uz to je nejak pořešeno, robí to klima o týždeň som objednana v autoservise, tak si necham na to kuknut. díky kluci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Teď sem přijel ze servisu. Děla to klima, jde to od místa, kde se měří a plní klima a je to úplně normální a mělo by to dělat všem.... mno a já mám v ryti větrák klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 (editace) Máš pravdu je to uplně normální jev, mě to dělá taky. Editováno: 9. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Teď sem přijel ze servisu. Děla to klima, jde to od místa, kde se měří a plní klima a je to úplně normální a mělo by to dělat všem.... mno a já mám v ryti větrák klimy Jak jsi poznal ze je haji ten vetrak? Dela to nejakej zvuk? Ja mam vymeneny rozvody komplet a stejne tam neco piska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 TomASS: nepíská nic, dali jsme to na měřák, nastartoval jsem, pustil klimu na plno - tlak kompresor tlačil co měl, směs ok a najednou koukáme, že se točí jen jeden větrák...klima větrák se vůbec nesepne. Takže šmitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 Kluci je to normální! po vypnutí motoru se vypne kompresor a ten za provozu ma na vytlacne strane vyssi tlak nez na saci strane. Jelikoz tam neni zadny solenoid ventil tak dojde k vyrovnani tlaku pres vyparnik a proto to siceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KamiSuperB Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Taky po vypnuti motoru sycim z mista spolujezdce a zatim to jede i chladi jak ma, tak to nebude problem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paprika44 Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Neni to problem, je to kvuli tomu, ze kdyz mate zaplou klimu, a treba 2 minuty pred koncem jizdy by jste ji meli profouknout jen ventilatorama ale nemit u toho zaplou klimu kvuli kondenzaci a pozdejsimu smradu z ofuku. Je to neco jako dochlazovani klimatizace a je to zcela normalni jev u nasich aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 u toho vetraku,by melo bejt spinaci rele... co by jsem udelal,tak odpojil vetrak a zkusil ho na primo... jen si myslim jo.. lepsi vyzkouset,nez neco kupovat a urcite Ti to napise vagina.. hodne stesti Lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Taky mi to syčí, je to normální :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.