Přejít na obsah

1,6 SR 74KW při sundání nohy z plynu auto asi 2x cukne

Dandiel

Doporučené příspěvky

Stal ose mi to naposledy minuly rok v zime. Pote to přestalo. Mám za to že jsem pak nejak menil čidlo teploty chladící kapaliny.

Ted se to objevilo zase. Našel jsem, že kolem čidla je potečená chladici kapalina, tak si řikám jestli to opravdu mlže byt čidlem.

Jak říkam, jedu, na jakykoliv stupen, sundam nohu z plynu,auto 2x cukne. Je to neprijemne, proto vzdy prvni zmacknu spojku,pustim plyn a opet spojku vymacknu.

Nevite nekdo co s tim? resil nekdo problem? dekuji za rady....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Oct I AVU 2001 kombi naj. 245000 km.

Dvojité cuknutí při sundání nohy z plynu. Rozjezdy hrůza.

Dnes jsem chtěl zajet k Jandisovi do Sukorad (CIMBU) na přehrání řídící jednotky 2100 Kč( hlavně kvůli přechodům),

ale ještě před tím jsem zakoupil nové čidlo spojkového pedálu za 335 Kč.

Staré čidlo funkčně v pořádku, ale nerozdělával jsem ho, takže uvnitř bylo na 100% opotřebení.

Po výměně čidla (10 min práce) jsem to jel projet a zjistil jsem, že rozjezdy jsou o 80 % jinde a jde se s tím rozjet pomalu i rychle bez poskakování a chcípání motoru :palec2:

Dvojité cuknutí při sundání nohy z plynu už mě teď moc netrápí ty rozjezdy už mě sra--.

Snad to někomu pomůže :kol-130:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...