fiser Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Zdravim panove, uz i me potkal spatny zamek dveri ridice. Mam central ,bez dalkoveho ovladani a je to tedy hodne namahane. U spolujezdce vubec. da se prohodit??? Jinak muj problem je ze sice zamyka, ale jakoby se vlozka zamku protacela. Zde jsem se docetl o opravne sade 1U0 898 001 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0898001-opravna-sada-vlozky-zamku-fabia-octavia.html , jen nevim jestli to bude pasovat. Nevim jestli je to dulezite ale mam okna v elektrice, a tedy kdyz podrzim klicek na doraz tak se otviraji a zaviraji okna, Muze prosim nekdo poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červen 2010 Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Zamok dveri-fabka sa neda prehodit zo spolujazdcovej strany na vodicovu a opacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 V zamkove vlozce se nejspise neco polamalo, zamek nejde prehodit , jedna se o L a P stranu. Jde ale zamky rozebrat a pouzit dobre dily na poskozeny zamek a poskozene dili naskladat do zamku ktery se mene pouziva. Nedavno jsem to samo aplikoval na Fabii. Nejhorsi je do zamku spravne vlozit tu pruzinku. Trochu trpelivosti a jde i to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 20. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 (editace) Tak sehnal jsem si opravnou sadu, ted jen muze nekdo poradit jak zamek rozdelat a na co si davat pozor?? Editováno: 20. Červen 2010, autor: fiser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Je tu na fore aj foto navod. Pouzi hladanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibi 650 Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Zdravim panove, uz i me potkal spatny zamek dveri ridice. Mam central ,bez dalkoveho ovladani a je to tedy hodne namahane. U spolujezdce vubec. da se prohodit??? Jinak muj problem je ze sice zamyka, ale jakoby se vlozka zamku protacela. Zde jsem se docetl o opravne sade 1U0 898 001 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0898001-opravna-sada-vlozky-zamku-fabia-octavia.html , jen nevim jestli to bude pasovat. Nevim jestli je to dulezite ale mam okna v elektrice, a tedy kdyz podrzim klicek na doraz tak se otviraji a zaviraji okna, Muze prosim nekdo poradit?? Ten zámek jde přehodit.Delali mi to mynulý týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 SIBI 650: Zamok-fabka NEJDE PREHODIT!!! Pravy zamok je na pravu stranu. Lavy zamok je na lavu stranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sutyn Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Je tu na fore aj foto navod. Pouzi hladanie. Nemohu ani za boha najít ten návod, nemůže sem někdo dát odkaz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 SUTYN:Co konkretne potrebujes poradit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 návod máš zde www.skodaoctavia.cz/clanek/vymena-vlozky-zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.