Publikováno Červen 11, 201015 r Auto bylo dnes na výměně čepů v přední nápravě, protože se ozývalo takové kovové klapání. Čepy nepomohly, takže musím hledat jiné řešení, ale volant při jízdě nedrží vodorovnou polohu a je natočen doprava. Fakt nevím co s tím ten mechanik dělal. Nemohl by mi poradit někdo odbornější?
Červen 11, 201015 r ak ide auto rovno a iba volant mas pri takejto jazde nakrivo tak ti ho iba zle zalozil. mpozri do inst.manualov, zhod volant, vysrobuj srob volantu a vytiahni volant a nasad ho o par zubov dolava resp tak aby bol rovno. pri odpajani bagu nemaj kluciky v zapalovani a bez zapojeneho a nasadeneho bagu nestartuj. to je vsetko.
Červen 13, 201015 r reklamovat-přece musí existovat normální poctivý servis, přece se člověk nemůže učit za automechanika, aby mu pak radil při práci
Červen 14, 201015 r Volant se nikdy nepřestavuje. Srovnat se musí vždy při měření geometrie nastavením tyčí řízení. Pokud nechceš dělat geometrii, tak to lze udělat přenastavením tyčí o stejný počet závitů (spíš půl nebo čtvrt-závitů) na obou stranách.
Červenec 4, 201015 r taky se mi stalo cosik podobnýho, dělali mi v servisu něco na přední nápravě a pak koukám, volan o dobrejch 15° doleva.. zajel jsem zpě a že asi zapoměli srovnat "příčku řízení" za 10 minut jsem mizel, mechoš se omlouval.... a pokud dáš volan na rovno a jede to kamsi hejčmo, tak se nejdřív podívej jestli nemáš na jedný straně podfouklý kolo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.