kraken331 Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Zdravim.Mam taky problem.V poslednej dobe ma moja fabia nechava po cestach.zastavim a ked zacnem znovu startovat rozblika mi kontrolku immobilizera.mam dva kluce robi to na oboch.necham chvilu zastrceny kluc vypnem kluc a nastartuje.kde je vada???pomoze vymenit cievku snimania immo?? Mam aj VAGcko a chcem sa spytat ci sa immobilizer neda niak vypnut resp odstavit.Za kazdu radu vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Vypnout nevím , ale spíš odchází cívka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraken331 Vloženo 12. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut. Tak mi prosim povedz ako to vypnut.mam VAG ale moc s tym nerobim takze to ani moc neviem.dnes ma to opet nechalo,trcal som jak kreten 2hodiny mimo. Da sa ta kabelaz kupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 (editace) Robilo mi to isté a pomohlo mi rozobrať plasty pod volantom a kontoxom prestreknúť konektor na čitacej cievke.Pri zoberaní pozor je malý aby si ho nepolámal. Môžeš aj napružiť kontakty v ňom. Je to čierny a zelený káblik zmotaný navzájom. Editováno: 12. Červen 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 KRAKEN331:Nova kabelaz stoji cca 10 euro. Kupis ako nahradny diel v SKODA predajni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.