Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim.Mam taky problem.V poslednej dobe ma moja fabia nechava po cestach.zastavim a ked zacnem znovu startovat rozblika mi kontrolku immobilizera.mam dva kluce robi to na oboch.necham chvilu zastrceny kluc vypnem kluc a nastartuje.kde je vada???pomoze vymenit cievku snimania immo??

Mam aj VAGcko a chcem sa spytat ci sa immobilizer neda niak vypnut resp odstavit.Za kazdu radu vopred dakujem

Vypnout nevím , ale spíš odchází cívka .

Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut.

• Autor

Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut.

Tak mi prosim povedz ako to vypnut.mam VAG ale moc s tym nerobim takze to ani moc neviem.dnes ma to opet nechalo,trcal som jak kreten 2hodiny mimo.

Da sa ta kabelaz kupit??

Robilo mi to isté a pomohlo mi rozobrať plasty pod volantom a kontoxom prestreknúť konektor na čitacej cievke.Pri zoberaní pozor je malý aby si ho nepolámal. Môžeš aj napružiť kontakty v ňom.;) Je to čierny a zelený káblik zmotaný navzájom.

Upraveno od vikino1

KRAKEN331:Nova kabelaz stoji cca 10 euro. ;) Kupis ako nahradny diel v SKODA predajni. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.