Publikováno Červen 11, 201015 r Zdravim.Mam taky problem.V poslednej dobe ma moja fabia nechava po cestach.zastavim a ked zacnem znovu startovat rozblika mi kontrolku immobilizera.mam dva kluce robi to na oboch.necham chvilu zastrceny kluc vypnem kluc a nastartuje.kde je vada???pomoze vymenit cievku snimania immo?? Mam aj VAGcko a chcem sa spytat ci sa immobilizer neda niak vypnut resp odstavit.Za kazdu radu vopred dakujem
Červen 12, 201015 r Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut.
Červen 12, 201015 r Autor Mas vadnu kabelaz medzi spinackou a budikmi.Vymenit kabelaz. Immobilizer sa da aj vypnut. Tak mi prosim povedz ako to vypnut.mam VAG ale moc s tym nerobim takze to ani moc neviem.dnes ma to opet nechalo,trcal som jak kreten 2hodiny mimo. Da sa ta kabelaz kupit??
Červen 12, 201015 r Robilo mi to isté a pomohlo mi rozobrať plasty pod volantom a kontoxom prestreknúť konektor na čitacej cievke.Pri zoberaní pozor je malý aby si ho nepolámal. Môžeš aj napružiť kontakty v ňom. Je to čierny a zelený káblik zmotaný navzájom. Upraveno Červen 12, 201015 r od vikino1
Červen 12, 201015 r KRAKEN331:Nova kabelaz stoji cca 10 euro. Kupis ako nahradny diel v SKODA predajni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.