Pavel Jandák Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Ahoj lidi,koupil jsem Octavii I r.v.2004,je to TDI 81kW.Rozvody má dělané na 120tis.Momentáolně má 135 tis a zřejmě odešel tlumič kmitů řemene.Můžu Vás poprosit o radu, jak na jeho výměnu?Ještě se Vás chci zeptat na jednu radu.Dnes jsem zjistil,že mám malinkou loužičku vody pod autem, tak jsem otevřel kapotu a zjistil jsem, že padají nějaké kapky jakoby z pod příčky mezi motorovym prostorem a kabinou a padají přímo na rameno pravého kola(strana spolujezdce),ale žádnou hadici jsem tam neviděl.Nevíte co to může být?Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Ahoj, můj typ na ty loužičky je kondenze vody z klimatizace, myslím že někde na úrovni té příčky by měl být výtok. Osobně jsem se toho taky zalekl, když jsme domu přivezli Octavii, pak mi to někdo ze zdejšího fóra vysvětlil a už jsem se o to přestal zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.