kapo1222 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Zdravym vas paniDnes ked som isiel rano do obchodu tak som autom presiel po par vecsich mlakach pri krajnici cesty. A asi po 600 metroch mi auto zrazu spomalilo a nesiel pridat plyn. motor som vypol a hnet nastartoval a auto malo na volnobehu otacky cca 1200 a na palubnom sa mi blikala kontrolka - co ma tvar ako cievka.Plyn sa nedal pridat ani pocas jazdy a auto stale drzalo otacky cca 1200. Domou som nejak zasiel cca 3km. a auto som odstavil. Asi po hodinke idem pozret k autu ze co to mohlo byt nastartujem a auto malo normalne otacky na volnobehu a dal sa mi aj pekne pridat plyn a blikanie kontrolky zmyzlo!!!Neviete co to mohlo byt?? a co to mohlo byt sposobene tym ze som asi v 70km/h presiel asi po 3 mlakach??? Mam skoda octavia I 1.9 TDI 4x4 je to pumpa dyza kod mototra ATD. Velmi pekne dakujem za vase odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Nikto nevie nic cim to mohlo byt??? Editováno: 19. Červenec 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 16. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) nemate stymto nikto skusenost??? nik nevie co sa mohlo stat ze auo mi zrazu prestalo ist??? Editováno: 19. Červenec 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Chce to napíchnout na diag. Je to buď elektrika, nebo jednotka motoru nebo plynový pedál. Pokud se vám něco s autem stane tak bez diag nic nevymyslíte. Auta řídí počítače a to je konečná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 17. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Kamarat mi vravel ze ako som presiel po tych mlakach tak sa vraj voda mohla dostat do sania. alebo niekde do elektriky. Kazdopadne auto uz ide da sa pridat aj plyn a nebadam nejaku zmenu. Tak aj podla mna to bude kvoli tomu ze som presiel po vacsich mlakach asi v 70km/h. Ale ked bude cas tak to dam na pocitac ci neje dakde chyba. Dikes za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.