remaxik Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 (editace) Zdravim, dnes jsem si poridil Superba rok vyroby 2002, model 2003...predchozi majitel si ponechal navigaci s radiem, a zustala mi tam jen hnusna dira. Tak chci od Vas poradit cim to zaplnit, aby mi normalne fungovalo ovladani na volantu a vse slapalo jak ma, rad bych aby to bylo opet s navigaci...ale ne aby to byla nejaka silena slupka, pokud by melo byt bez navigace tak i tak bych rad 2din, co tedy prosim doporucujte ? Tohle jsem nasel na bazaru http://elektro.bazos.cz/inzerat/6153413/Skoda-MFD-DX1-2DIN.php a tohle na aukru http://aukro.cz/item1082323936_radio_s_cd_a_navigaci_skoda_vw_rns_300.html . Diky za Vasi odpoved. Editováno: 15. Červen 2010, autor: remaxik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Tu z aukra určitě ne, to je lichoběžníková do novějších modelů škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Tu z aukra určitě ne, to je lichoběžníková do novějších modelů škodovky. Ok, a je neco co bys doporucil. Jestli se rozhlizet jen po originalnich skoda, nebo klidne i necem jinem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 pokud máš maxidot tak bych se díval po originálních rádiech nebo navigaci aby ukazovalo na maxidotu.. pokud nemáš tmc box - pokud tam není tak bych doporučoval navi "A".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Na me musis jako na debila jak zjistim jestli tam mam to maxidot ? Zkus mi poslat linky na nejake typy na ty autoradia s navigacemi, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 (editace) máš uprostřed mezi tachometrem a otáčkoměrem velký červený displej, který ukazuje otevřené jednotlivé dveře, ukazuje se tam spotřeba, venkovní teplota atd? Editováno: 15. Červen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Pokud se obejdeš bez navigace, origo Rhapsody je taky 2DIN a majitelé si ho moc chválí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remaxik Vloženo 15. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 máš uprostřed mezi tachometrem a otáčkoměrem velký červený displej, který ukazuje otevřené jednotlivé dveře, ukazuje se tam spotřeba, venkovní teplota atd? Ano mam to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.