M4RT1N Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 ahoj mám takový problém,když přišlápnu plyn,a vytáhnu otáčky začne mi něco hvízdat,nevíte čím to je,popř. jak se toho zbavit?Díky moc asi to není z motoru,myslím že spíš vevnitř ale jistý si nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Především najdi kámoše, posaď ho do auta a otevři kapotu a hledej, nevím - altík, netěsnost sání, prasklá hadička, asi bych to nejdříve hledal pod kapotou než uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 To máš dobrý...je to jako blow off ventil... akorát, že ti tam chybí turbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 nebo plyn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Mne to robi tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Mne to robi tiez Hned to nech opravit! S tím nejsou žerty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
famfulin76 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 A co takhle volnej klíňák ..? Ten píská rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matto Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Zeby Ti odchadzala spojka? Mne to robi tiez a v servise mi to hned jednoznacne diagnostikovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 31. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 No teda nevím,když se na to šlápne při vyšších otáčkách tak to piští,ale volný klíňák to není...ten píská úplně jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Takova otazka mimo...nemas tam nahodu nejakou Hifi zastavbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 to mam ale kdyz mam zaplou hudbu,piskot neslysim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 to mam ale kdyz mam zaplou hudbu,piskot neslysim Obcas to piskani totiz delaji chince kdyz je spatne odrusis nebo je nekde krizis s plusem...ale v tomhle pripade asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Rek bych, ze pokud nekde neco piska bude to nejakou netesnosti. Bud na sani, nebo i na vyfukovem potrubi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Tak bohužel mi to začlo dělat taky. Při vyšších otáčkách to začne pískat. Dělá to jen při jízdě, protože když jsem se to snažil lokalizovat u stojícího auta a motor jsem vytáčel do otáček, tak nic nepíská. Mám najeto 20000, takže se mi nezdá, že by to bylo spojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.