Publikováno Květen 25, 200619 r ahoj mám takový problém,když přišlápnu plyn,a vytáhnu otáčky začne mi něco hvízdat,nevíte čím to je,popř. jak se toho zbavit?Díky moc asi to není z motoru,myslím že spíš vevnitř ale jistý si nejsem
Květen 25, 200619 r Především najdi kámoše, posaď ho do auta a otevři kapotu a hledej, nevím - altík, netěsnost sání, prasklá hadička, asi bych to nejdříve hledal pod kapotou než uvnitř.
Květen 28, 200619 r Zeby Ti odchadzala spojka? Mne to robi tiez a v servise mi to hned jednoznacne diagnostikovali
Květen 31, 200619 r Autor No teda nevím,když se na to šlápne při vyšších otáčkách tak to piští,ale volný klíňák to není...ten píská úplně jinak....
Červen 5, 200619 r to mam ale kdyz mam zaplou hudbu,piskot neslysim Obcas to piskani totiz delaji chince kdyz je spatne odrusis nebo je nekde krizis s plusem...ale v tomhle pripade asi ne...
Červen 26, 200619 r Rek bych, ze pokud nekde neco piska bude to nejakou netesnosti. Bud na sani, nebo i na vyfukovem potrubi.
Červen 28, 200619 r Tak bohužel mi to začlo dělat taky. Při vyšších otáčkách to začne pískat. Dělá to jen při jízdě, protože když jsem se to snažil lokalizovat u stojícího auta a motor jsem vytáčel do otáček, tak nic nepíská. Mám najeto 20000, takže se mi nezdá, že by to bylo spojkou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.