Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute,

zná někdo z Prahy (nejlépe Praha 10, 4) dobrého autoklepýře a lakýrníka, který správně chytne odstín a kvalitně a levně opraví stříbrný přední blatník (asi to bude stačit jenom vytáhnout)? Přede díky moc za tipy -_-

Tak já dám tip na karosáře z Mnichova Hradiště umí opravovat promáčkliny od krup a podobný nešvary bez nutnosti kytování a lakování. Samozřejmě všechno spravit nejde, ale zlatý ruce má ;)

http://karosar.websnadno.cz/

Ahoj, znám jednu dílnu, ale není v Praze. Je to kousek, v Dolních Jirčanech. Nevím jak to mají s cenou, ale kvalita je skvělá, odstín chytnou naprosto spolehlivě. Když jsem se tam chodil podívat na mojí Fabču, tak tam vedle ní běžně stály Porsche, který zrovna taky lakovali. Tu cenu opravdu nevim, mně lakovali po bouračce napředek bejvalou Fabii (modrá základní) a nárazník, maska, kapota, blatníky (+vytáhnutí) a vzali si 8000Kč. Ale určitě se dá nějak dohodnout, jde tam hlavně o kvalitu. :-)

Adresu přesnějc říct nemůžu, jelikož jsem nikde na mapě nenašel v Dolních Jirčanech názvy ulic. :disgust:

• Autor
Ahoj, znám jednu dílnu, ale není v Praze. Je to kousek, v Dolních Jirčanech. Nevím jak to mají s cenou, ale kvalita je skvělá, odstín chytnou naprosto spolehlivě. Když jsem se tam chodil podívat na mojí Fabču, tak tam vedle ní běžně stály Porsche, který zrovna taky lakovali. Tu cenu opravdu nevim, mně lakovali po bouračce napředek bejvalou Fabii (modrá základní) a nárazník, maska, kapota, blatníky (+vytáhnutí) a vzali si 8000Kč. Ale určitě se dá nějak dohodnout, jde tam hlavně o kvalitu. :-)

Adresu přesnějc říct nemůžu, jelikož jsem nikde na mapě nenašel v Dolních Jirčanech názvy ulic. :disgust:

na mapy.seznam.cz nazvy sou... plííz plíííz -_-

http://mapy.seznam.cz/?st=search&fr=doln%C...&ozm=5&omp=base

No tak ta mapa mě zmátla už úplně, takhle z leteckýho pohledu nevim, jestli jsem odbočoval mírně, nebo ostře doprava... :)

Každopádně - vjedeš do Jirčan, pojedeš ulicí Hlavní až narazíš na velkou (v mezích těch cest) křižovatku, kde přímo proti tobě bude na sloupu ukazatel na nějakou Kovovýrobu - to je ono, tak jeď podle šipky. Mělo by to být Na Výsluní 123, ale to úplně nezaručuju. :) A nebo tam v nejhoršim můžu s tebou zajet, mám to kousek. :)

• Autor
No tak ta mapa mě zmátla už úplně, takhle z leteckýho pohledu nevim, jestli jsem odbočoval mírně, nebo ostře doprava... :)

Každopádně - vjedeš do Jirčan, pojedeš ulicí Hlavní až narazíš na velkou (v mezích těch cest) křižovatku, kde přímo proti tobě bude na sloupu ukazatel na nějakou Kovovýrobu - to je ono, tak jeď podle šipky. Mělo by to být Na Výsluní 123, ale to úplně nezaručuju. :) A nebo tam v nejhoršim můžu s tebou zajet, mám to kousek. :)

ok, zkusím to dneska najít. kdyžtak se ozvu ;)-_- dík

• Autor

Tak sem to našel, ale měl si mne varovat - malem sem nekomu vjel na zahradu :-D

• Autor

no jo ale oni jenom lakujou... žádná autoklempýřina... :-/

• Autor

znáte jěště někdo něco? Praha, Jesenice a okolí... díík

Znám vynikajícího, bohužel v Brně :(

BTW: Nebude ten stříbrný blatník vypadat na té audince, co máš v avataru trochu blbě? :p

• Autor
Znám vynikajícího, bohužel v Brně :(

BTW: Nebude ten stříbrný blatník vypadat na té audince, co máš v avataru trochu blbě? :p

pán je vtipálek. Na fotkách přece vidíš že je to 407 :t-_-

Jojo, to já už jsem se tam po tý něčí zahradě taky pohyboval. :) Majitel je asi zvyklej, nevypadal agresivně. :-)

Ale že nedělaj klempířinu, tos mě dostal, já měl za to že určitě jo, mně rovnali přední blatníky než je lakovali, a pokud ne oni, tak o dva baráky vedle je člověk s dílnou, kterej to pro ně udělá, asi se s nim pohádali a už mu to tam nedávaj. Tak to se omlouvám, překvapilo mě to taky...

Tak hodně štěstí v hledání!

• 1 rok později...

Zdravíčko, nechce se mi zakládat nové téma...mám GT stříšku v plniči, chtěl sem se zeptat zda někdo neví o solidní lakovně někde nejlíp Zlínský, Olomoucký, Brněnský kraj....ještě ev. i Vysočina.....autorizované chtěj šílenou cenu...díky

Zkus kontaktovat clena od vas z FC nickem alpako, bydli kousek ode mne a vim, ze jsme tenkrat spolu mluvili kdyz si nechaval strikat u nas v Petrovicich (PHA 10) nejaky dily a byl spokojen. Nevim zda i klempirina je jejich JOB, ale pristup byl pry v naproste pohode, barva celkem slusne chycena. Zkus to, uvidis! ;)

lollollol :laugh.gif:D:w00t1::punk:

Jukni jaký píše lokality ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.