selen Vloženo 19. Červen 2010 Vloženo 19. Červen 2010 Mám novou Octavii Tour motor 1,6 75kW rv. 2010 najeto 400 km a docela hlasitě mi cvaká v něčem co je umístěno mezi nádobkou na chladící kapalinu a nádobkou ostřikovače.Je to v příloze označeno.Potřeboval bych vědět co to je a hlavně jestli je to ok?Dík za rady. Citovat
bitttpower Vloženo 19. Červen 2010 Vloženo 19. Červen 2010 Toto je odvětravaci nadobka s aktivnim uhlim,dokud cvaka tak je to v pořadku.Jinak přiště zkus hledat,temata tady jsou Citovat
selen Vloženo 19. Červen 2010 Autor Vloženo 19. Červen 2010 Toto je odvětravaci nadobka s aktivnim uhlim,dokud cvaka tak je to v pořadku.Jinak přiště zkus hledat,temata tady jsou Hledal jsem půl hodiny a nic, asi blbě.V každým případě díki ti. Citovat
michal2009 Vloženo 19. Červen 2010 Vloženo 19. Červen 2010 a až docvaká, tak co? jinak sorry za OT, ale oni už na tourky nedávají ani kryty tlumičů? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.