alook Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) Ahojte.Chtěl bych se zeptat jeslti se stím někdo nesetkal.Skla jsou zašlá. Auto někde asi stálo a nevím čím to vyčistit jestli to vůbec půjde.Prosím poradte čím by to mohlo jít dolů. Editováno: 22. Červen 2010, autor: alook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Červen 2010 Sdílet Vloženo 22. Červen 2010 (editace) to je divna otazka. tam kde stalo tak od toho su okna. ak stalo pod kominom tak su od sadzi. ak pod stromom tak mozu byt od ihlicia, alebo od nejakej miazgy. vsetko ide dolu ale treba specifikovat pod cim auto stalo. skusil by som sklo odmastit, pouzit horucu vodu, alkohol, riedidlo. Editováno: 22. Červen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alook Vloženo 23. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 Auto bylo bez folií jak jsem kupoval tak to nešlo poznat.Dal jsem folie a uplně to razí do očí jak je to zanesené prostě humus.A nevím pod čím stálo.Skoušel jsem to odstranit snad vším ale furt nic tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Červen 2010 Sdílet Vloženo 23. Červen 2010 vyzkoušej to vzít obyčejnou zubní pastou (tou nejlevnější bílou hlavně BEZ mikrogranulý)...dobře bere svinstvo jako jsou oleje a jiný sračky co na sklo lítají ze silnice pak ještě klasickou okenou a uvidíš....já to tak jednou za čas beru a skla jsou vždy ok PS: nelekej se, tou zubní pastou to jde ze začátku těčce, tak si hadřík lehce namoč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alook Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Skusím to ale moc nadějí tomu nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alook Vloženo 24. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 kibi:Díky moc za tvoji radu pomohlo to bude to makačka udělat všechny skla ale za ten výsledek to určitě stojí,díky díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 29. Červen 2010 Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 Klasickej CIF na kamna jak je na tu bílou horní desku a nepoškrábe ji a vždy to vše vzalo a ani se nenadřeš-pokud máš doma v kuchyni,klidně testni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 kibi:Díky moc za tvoji radu pomohlo to bude to makačka udělat všechny skla ale za ten výsledek to určitě stojí,díky díky. nemáš za co ono se kolikrát ani nechce věřit co dokáže být nápomocno...tak vesel se zubní pastou na skla ať je přez ně vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.