Přejít na obsah

alook

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení alook

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli muže mít nějakou souvislost když jsem nechal u známého kodovat prisvicovani do zatáček a od te doby nejdou otevřít dveře pz a lz. ani z venku a zevnitř taky ne dekuji za případnou radu.
  2. Zdravím svěchny.Potřeboval bych zjistit na přepínači světel ve svorkovnici T17a barevní označení vodičů kde má být jaký pin.Moc by mi to pomohlo.Díky
  3. Zdarec,potřeboval bych poradit,při zatočení do prava a přejetí nerovnosti začne cvakat centrál když je auto při jízdě zamklé zatočím do prava a odemkne.Někdy to udělá hned a někdy zase vůbec.Díky
  4. alook

    Špinavé sklo

    kibi:Díky moc za tvoji radu pomohlo to bude to makačka udělat všechny skla ale za ten výsledek to určitě stojí,díky díky.
  5. alook

    Špinavé sklo

    Skusím to ale moc nadějí tomu nedávám.
  6. alook

    Špinavé sklo

    Auto bylo bez folií jak jsem kupoval tak to nešlo poznat.Dal jsem folie a uplně to razí do očí jak je to zanesené prostě humus.A nevím pod čím stálo.Skoušel jsem to odstranit snad vším ale furt nic tak nevím.
  7. alook

    Špinavé sklo

    Ahojte.Chtěl bych se zeptat jeslti se stím někdo nesetkal.Skla jsou zašlá. Auto někde asi stálo a nevím čím to vyčistit jestli to vůbec půjde.Prosím poradte čím by to mohlo jít dolů.
×
×
  • Vytvořit nový...