TeeBee008 Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Zdravim, Tak som sa rozhodol o PIONEER DEH-P700BT teraz mam dilemu kam dat vstup usb (je to na kabli) -aby bol dobry pristup -aby to bolo pevne uchytene -aby nebolo vidno (ak je mozne tak vobec) -do kastliku nechcem -nad radiom uz neni kam (je tam esp a vyhrev. sedadiel) kazda dobra rada mi pomoze. vopred vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 25. Červen 2010 Sdílet Vloženo 25. Červen 2010 Co tak skusit vedla diagnostickej zasuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 osobně bych si to natáhnul do loketky, uchycení je maličkost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 4. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 neake dalsie napady? ---->>>Sajfa : ako by si riesil uchytenie ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 přišrouboval bych to, neptej se mě jak, protože bych to řešil až bych to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Já osobně to mám takhle a nemůžu si absolutně stěžovat:-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.