Luke288 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 cca 650, obcas i 700km Tak to je teda nádhera. Mě to tak vyjde k dalšímu čerpacímu stojanu : nj, tak taky fabie ma jiste mensi nadrz a podle podpisu oktavku mas dvoulitr benzin. ja jezdim s 1.9TDI 77kW, ale je to jen a pouze o stylu jizdy, malokdy mi to spadne pod 7,5 na sto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 cca 650, obcas i 700km Na pumpu nejedu dřív jak po ujetí 1000-1200km a to tam ještě zbejvá. 1200km a jeste ti zbejva...hm, tak to musi bejt supr svezenicko, takhle nejezdi ani muj 67letej deda. muzu se zeptat, co mas za auto? protoze jestli nemas aspon 80ti litrovou nadrz tak to nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 cca 650, obcas i 700km Na pumpu nejedu dřív jak po ujetí 1000-1200km a to tam ještě zbejvá. 1200km a jeste ti zbejva...hm, tak to musi bejt supr svezenicko, takhle nejezdi ani muj 67letej deda. muzu se zeptat, co mas za auto? protoze jestli nemas aspon 80ti litrovou nadrz tak to nechapu taky najíždím tak těch 1100km a průměrnou spotř.mám kolem 4,3l/100Km. No svezeníčko je to náhodou pěkný, mezi dědinamy 90 a na dálnici tak kolem 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 To věčné téma spotřeby, kolikrát už se to tady probíralo?! V první řadě si musí každý uvědomit, koliko km ročně zhruba navrtí, jakým stylem ty km navrtí a jestli je pro něj spotřeba prioritou č.1, od toho by se měl odvíjet výběr motoru a podle motoru taky potom může očekávat spotřebu. Nebudu přece kupovat 1,8T, využívat potenciál motoru a pak nadávat, že žere 9l/100km. A porovnávat se tady mezi sebou byť i se stejnou motorizací je podle mně nesmysl, protože každý prostě jezdí jiným stylem. Mně vůbec nepřijde divné, když ze dvou majitelů TDI jeden bude jezdit za 4,5 a druhý za 6l/100km a nepřijde mi divný ani extrém 3,5l nebo naopak 7l/100km, všechno je to jenom o stylu jízdy. Jen pro info, já mám 1,8 20V, dlouhodobý průměr 7,7 (jel jsem už i za 5,8, ale to jsem se kochal krajinou a jel jsem třeba taky za 13 a to radši ani nebudu komentovat-chudák auto) a jsem spokojený, rozhodně nepřemýšlím nad tím, jestli kvalt vyhazovat nebo nevyhazovat a jestli tam stojí beneli 29,70 a jinde 31,10. Hlavně ať nám naši plecháčci slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 (editace) cca 650, obcas i 700km Na pumpu nejedu dřív jak po ujetí 1000-1200km a to tam ještě zbejvá. 1200km a jeste ti zbejva...hm, tak to musi bejt supr svezenicko, takhle nejezdi ani muj 67letej deda. muzu se zeptat, co mas za auto? protoze jestli nemas aspon 80ti litrovou nadrz tak to nechapu taky najíždím tak těch 1100km a průměrnou spotř.mám kolem 4,3l/100Km. No svezeníčko je to náhodou pěkný, mezi dědinamy 90 a na dálnici tak kolem 120 to je presne to, o cem mluvim. nemam srdce jezdit na dalnici min nez muzu. 120, to se jenom couras. ale to pak vysvetluje ten rozdil 400km na dojezdu mezi mnou a tebou. ale cekam, ze az zacne bodovej system, tak se mi ten dojezd rapidne zvysi Editováno: 28. Květen 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 To věčné téma spotřeby, kolikrát už se to tady probíralo?! V první řadě si musí každý uvědomit, koliko km ročně zhruba navrtí, jakým stylem ty km navrtí a jestli je pro něj spotřeba prioritou č.1, od toho by se měl odvíjet výběr motoru a podle motoru taky potom může očekávat spotřebu. Nebudu přece kupovat 1,8T, využívat potenciál motoru a pak nadávat, že žere 9l/100km. A porovnávat se tady mezi sebou byť i se stejnou motorizací je podle mně nesmysl, protože každý prostě jezdí jiným stylem. Mně vůbec nepřijde divné, když ze dvou majitelů TDI jeden bude jezdit za 4,5 a druhý za 6l/100km a nepřijde mi divný ani extrém 3,5l nebo naopak 7l/100km, všechno je to jenom o stylu jízdy.Jen pro info, já mám 1,8 20V, dlouhodobý průměr 7,7 (jel jsem už i za 5,8, ale to jsem se kochal krajinou a jel jsem třeba taky za 13 a to radši ani nebudu komentovat-chudák auto) a jsem spokojený, rozhodně nepřemýšlím nad tím, jestli kvalt vyhazovat nebo nevyhazovat a jestli tam stojí beneli 29,70 a jinde 31,10. Hlavně ať nám naši plecháčci slouží naprostej souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Už mám chipnuto!!! Je to nádherne jak to jede. Já už to nevydržel a chipoval jsem v sobotu taky. To jsme se tam museli těsně minout. Jede to fakt super. Ačkoliv, když jsem chipoval první auto (1.9TDi 66kW) byl jsem z toho víc vypleskej. Asi že to bylo poprvé A spojka? No co, hold se bude muset asi časem vyměnit. Přemýšlel jsem nad keramickou, ale to je prý po městě utrpení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Už mám chipnuto!!! Je to nádherne jak to jede. Já už to nevydržel a chipoval jsem v sobotu taky. To jsme se tam museli těsně minout. Jede to fakt super. Ačkoliv, když jsem chipoval první auto (1.9TDi 66kW) byl jsem z toho víc vypleskej. Asi že to bylo poprvé A spojka? No co, hold se bude muset asi časem vyměnit. Přemýšlel jsem nad keramickou, ale to je prý po městě utrpení. Na tu spojku bacha, kdyz se tam nacpe nejaka co ti zvladne prenest vyssi kroutici moment, tak to odnese dvouhmotnostni setrvak - spojku menim ted v utery a nechal jsem si tam dat "jen" ferodo spojkovy oblozeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 To věčné téma spotřeby, kolikrát už se to tady probíralo?! V první řadě si musí každý uvědomit, koliko km ročně zhruba navrtí, jakým stylem ty km navrtí a jestli je pro něj spotřeba prioritou č.1, od toho by se měl odvíjet výběr motoru a podle motoru taky potom může očekávat spotřebu. Nebudu přece kupovat 1,8T, využívat potenciál motoru a pak nadávat, že žere 9l/100km. A porovnávat se tady mezi sebou byť i se stejnou motorizací je podle mně nesmysl, protože každý prostě jezdí jiným stylem. Mně vůbec nepřijde divné, když ze dvou majitelů TDI jeden bude jezdit za 4,5 a druhý za 6l/100km a nepřijde mi divný ani extrém 3,5l nebo naopak 7l/100km, všechno je to jenom o stylu jízdy.Jen pro info, já mám 1,8 20V, dlouhodobý průměr 7,7 (jel jsem už i za 5,8, ale to jsem se kochal krajinou a jel jsem třeba taky za 13 a to radši ani nebudu komentovat-chudák auto) a jsem spokojený, rozhodně nepřemýšlím nad tím, jestli kvalt vyhazovat nebo nevyhazovat a jestli tam stojí beneli 29,70 a jinde 31,10. Hlavně ať nám naši plecháčci slouží naprostej souhlas Taky souhlasím, jen jsem chtěl vědět jaké jsou spotřeby, protože se mi zdálo že po zimě mi to nějak moc papá (víc jak 800km jsem nedal, před zimou to bylo lehce 1000Km) , ale po namontování tempomatu, jsem zjistil že to bylo v noze P.S. díky cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Už mám chipnuto!!! Je to nádherne jak to jede. Já už to nevydržel a chipoval jsem v sobotu taky. To jsme se tam museli těsně minout. Jede to fakt super. Ačkoliv, když jsem chipoval první auto (1.9TDi 66kW) byl jsem z toho víc vypleskej. Asi že to bylo poprvé A spojka? No co, hold se bude muset asi časem vyměnit. Přemýšlel jsem nad keramickou, ale to je prý po městě utrpení. keramika je prej hroznej vopruz po meste. prej zna pouze dve polohy, sepnuto nebo "rozepnuto" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Kolik Km ujedete na nádřž (když zažne hlásit rezervu)? Nejvic sem ujel na plnej kotlik 72km s plne nalozenym autem na dalnici cestou z HR, pak dosel Jinak pres 80km, ale uz sem to nehrotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 To věčné téma spotřeby, kolikrát už se to tady probíralo?! V první řadě si musí každý uvědomit, koliko km ročně zhruba navrtí, jakým stylem ty km navrtí a jestli je pro něj spotřeba prioritou č.1, od toho by se měl odvíjet výběr motoru a podle motoru taky potom může očekávat spotřebu. Nebudu přece kupovat 1,8T, využívat potenciál motoru a pak nadávat, že žere 9l/100km. A porovnávat se tady mezi sebou byť i se stejnou motorizací je podle mně nesmysl, protože každý prostě jezdí jiným stylem. Mně vůbec nepřijde divné, když ze dvou majitelů TDI jeden bude jezdit za 4,5 a druhý za 6l/100km a nepřijde mi divný ani extrém 3,5l nebo naopak 7l/100km, všechno je to jenom o stylu jízdy.Jen pro info, já mám 1,8 20V, dlouhodobý průměr 7,7 (jel jsem už i za 5,8, ale to jsem se kochal krajinou a jel jsem třeba taky za 13 a to radši ani nebudu komentovat-chudák auto) a jsem spokojený, rozhodně nepřemýšlím nad tím, jestli kvalt vyhazovat nebo nevyhazovat a jestli tam stojí beneli 29,70 a jinde 31,10. Hlavně ať nám naši plecháčci slouží No, já mám dlouhodobý průměr 7,2 a jezdím normálně, ekonomicky, ale kdž potřebuju tak to klidně vytočím na 5000 ot/min. Jinak s motorem naprostá spokojenost, nádherně pružný agregát který nabízí opravdu požitek z jízdy, a že si vezme o něco více ? S tím jsem počítal. Mám v práci služební Fabii 1,4 16V a spotřeba bych řekl stejná, ale nějak "to nechce jet" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 cca 650, obcas i 700km Tak to je teda nádhera. Mě to tak vyjde k dalšímu čerpacímu stojanu : nj, tak taky fabie ma jiste mensi nadrz a podle podpisu oktavku mas dvoulitr benzin. ja jezdim s 1.9TDI 77kW, ale je to jen a pouze o stylu jizdy, malokdy mi to spadne pod 7,5 na sto Ty jezdíš s TDi za 7,5??? To jseš dobrej borec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Už mám chipnuto!!! Je to nádherne jak to jede. U sportmotoru bych se trochu bál toho až příliš velkého krouťáku.. Má to zhruba 300Nm, že ? A to už je docela dost velký nárůst, otázka co na to spojka a nejen ona. Až zítra půjdu do garaže tak se te spojky zeptám! Já jsem se ptal a zatím v pohodě A zatím to nikdy ani neproklouzlo. To kámošovi na sériovce TDi 96kW prokluzuje naprosto běžně od nova ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 na tom neni nic slozityho. vcera C.Bud- Praha- prumerna spotreba 8.4l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 na tom neni nic slozityho. vcera C.Bud- Praha- prumerna spotreba 8.4l/100km jj, nahoru to jde lehce, ale dolů už se musí chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 na tom neni nic slozityho. vcera C.Bud- Praha- prumerna spotreba 8.4l/100km No, ale tos tam měl pořád tak 160km/h ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak nejak, vetsinou 160 na tempomat, vesnice brzdim na max70, ten kus D1 od benesova do prahy 180-200km/h. ted se opet muzete vyjadrit na tema, jakej jsem idiot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 tak nejak, vetsinou 160 na tempomat, vesnice brzdim na max70, ten kus D1 od benesova do prahy 180-200km/h.ted se opet muzete vyjadrit na tema, jakej jsem idiot... proč hned idiot, prostě jsi spěchal nic ve zlým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 ja narazel na debatu co se rozjela kolem bezpecnostnich pasu a ano, specham casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Opravdu spěcháš, nebo jen rád jezdíš rychle, už jsi zkoušel brzdit ze 70,- a z 50,-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 kamosova 1,8t chip upravy 225 PS bezne po okrskach 7L a mesto 9-10L kdyz tomu dava co to umi tak 12L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Dlouhodoba 9,5, nejmene jsem s tim jel za 6,9 (s rodinou a tchyni - nejezdi tak rychle, nelep se mu za prdel, jezdis jak hovado se divim ze sis jeste nenamlatil hubu atp), kdyz tomu davam co to umi tak 16-18 (teda spis co umim ja, limit auta je podle me jeste o trochu vys, ale kdyz se mi rozblikaj kontrolky na palubovce tak mi to staci). Maximalni okamzitou jsem mel 84,5 pri dvojce, zkousel jsem, jestli to jede na zrychleni vic me a nebo tomu cervenymu Passatu TDi co stal vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 (editace) A? Jelo? Editováno: 23. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 (editace) No ja doufam ze urcite !!! :-) Editováno: 23. Duben 2014, autor: plasmo Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.