omartinek Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 tak jsem bohuzel nic nezjistil, zadny drat nacaty neni, alespon ty kousky co jsou videt. Jinak jsem prisel domu jako prase, ty skupinovky byly vevnitr jako prase. To je ve Skodovce nedoreseny. Takze me ceka servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 dej místo pojistky zkoušečku-bude svítit,protože žárovka to bude kostřit a jdi na vyřazovací práci-tj je rozpojuj konektory k zadním lampám tad.Když se změní jas zkoušečky,máš vyhráno.Tipuji to na zasranou zásuvku tažnýho-vnitřek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Ještě bych se podíval na nosič žárovek, jestli není něco na něm - jsou tam holé pásky plechu jako rozvod proudu k járofkám, jestli na nich není nějaký šlusanec. Tím zkoušením jsem mínil, jestli nevyhodí pojistku pokus o rozsvícení při odpojených skupinovkách - to by byl jasný kraťas někde v kabeláži... Jinak ten humus pod zadníma světlama je snad pomsta Vlkohradu za to, jak Škodofka natrhává řiť prodejům prassatů a polo-aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.