mfh Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 (editace) Zdravim panove, Shanim se po nejakym RSku, vcera jsem si byl jedno projet, je v hezkym stavu, zda se mi, ze i slusne jede, ovsem jsem rozpacity z jedne veci - kdyz slapnul na plyn (motor byl zahraty) a prehouplo se to pres nejake ty otacky, kdy se spina turbo (2500-3000), tak se ozyvalo docela hlasite svisteni - ne takove to tiche hvizdani na pozadi, jak je u turba normalni, ale vylozene svist jako kdyz startuje stihacka V okamziku, kdy sundam nohu z plynu, tak svisteni ustane a neco vepredu zarachta, tipoval jsem to na turbo, ale zase si rikam, ze by se muselo snad rozlitnout, kdyz to vydava takovy zvuky... Ale nemam zkusenost s takovym problemem, tak si radsi necham poradit... Nenapada nekoho z vas, kde by mohla byt chyba ? Nebo od toho auta mam dat rovnou ruce pryc ? Predem dekuju za rady... Editováno: 1. Červenec 2010, autor: mfh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Co tam má za vzduchovej filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfh Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 (editace) Obycejnej, seriovej, neni tam takovej ten sportovni (konus). Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfh Vloženo 1. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Moje domnenka je, ze by tam mohla byt urcita (asi docela velka) vule v loziscich, ve chvili, kdy je turbo v zaberu, tak se vystredi a jak pustim plyn, tak se rozvibruje a vydava to ty pazvuky... Muze to tak byt ? To svisteni myslite, ze bude nejaka praskla hadicka, nebo to muze tez zpusobovat turbo jako takovy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marv Vloženo 10. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2010 (editace) Není to čiplé ? Po čipu je turbo pod plným plynem mnohem hlasitější a taky mnohem víc odfukuje BOV, při prudkém puštění plynu. Editováno: 10. Červenec 2010, autor: marv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 tak to bude dira ve vlnovci. me to delal take po te co jsem vymenil turbo a trosku jsem ten vlnovec pri montazi zlomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.