Publikováno Červenec 2, 201015 r Dobry den, nema nekdo tuseni kde by mohl byt problem? Radici paka se dostatecne nevraci do polohy neutralu a v pripade razeni 3. prevodoveho stupne, musim radici paku dat nejprve trochu doprava a teprve potom mohu zaradit 3. prevodovy stupen. Ja jsem si na razeni zvyknul, ale mam strach nekomu auto pujcit, z duvodu, ze zaradi z rozjete dvojky jednicku, misto trojky. Auto ma prave najeto 105T. Po posledni prohlidce v neautorizovanem servisu mi mechanik sdelil, ze odpojil obe lanka od radici paky a problem neni v mechanismu radici paky, tedy pravdepodobne v prevodovce. Nekde jsem cetl, ze je mozne lanka seridit, o teto moznosti mechanik nevedel. Ma nekdo podobnou zkusenost, pripadne, radu jak postupova dale, ci jak odstranit tuto zavadu? Predem dekuji. MJ
Červenec 31, 201015 r mám problém podobného rázu. za jízdy vypadává 5. rychlostní stupeň, někdy nejde dát zpět, tzn. 4 a pak pokus dát opět za 5. co by mohlo být příčinou??? Upraveno Červenec 31, 201015 r od miraL
Srpen 13, 201015 r V obou případech je podle mne potřeba seřídit řadící páku v neutralu.Přesný postup je v dílenské příručce.Je k tomu za potřebí 5 mm kolík nejlepe vrták.
Prosinec 30, 201212 r Zdravím, měl jsem uplně stejný problém na tomto motoru a najetých 350tis km. Včera jsem vyměnil olej v převodovce a je po problému. řazení jde nyní na jedničku. Předtím chodilo řazení celkem pěkně prvních 5km a poté se začalo horšit až řazení trojky bylo občas dost obtížné - nutno vychýlit páku skoro jako na pětku. Uvidíme, snad to bude ok - poreferuju později...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.