fiser Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 Zdarec lidi , potrebuji menit predni blatnik (lehka nehodicka) , a pokousim se ho sehnat kde se da-(i tady na bazaru) . Mám takovou tu klasickou tmave zelenou metalizu, kterych v 98 vyrobyli mraky. Ale kde presne zjistim cislo odstinu??? auto mam z dovozu a v technicaku mam jen tmave zelena metaliza. Zaroven kdyby tady nekdo mel pravy predni blatnik O1 navic tak dejte vedet-muze byt i v jine barve , ale uprednostnuji tmeve zelenou metalizu. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 V kufru na podlaze pod kobercem je sštítek s kodama a je tam i číslo barvy tvýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 (editace) Mám stejnou, je to 9595. Editováno: 3. Červenec 2010, autor: vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 3. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2010 jj, jak píše Vašek, je to 9595, mám tu stejnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.