devotee Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 zdravim majstri potreboval by som poradit so svojou Fabiou 1.4 MPI, AZF, 44 kw, 2002, 87 000 najazdene. sem tam sa mi stane, ze pocas pridavania plynu mi auto zacne poskakovat, dost trhat, ked stlacim spojku, tak volnobezne otacky klesaju a poskakuju na takych 300-400, uz sa mi dvakrat stalo, ze mi motor takto aj zhasol. bavil som sa o tom s kamosom a ten mi poradil, ze to moze byt chudobnou zmesou, tak som presiel k pumpe s lepsim menom, ale robi to stale. poradte prosim, cim by to mohlo byt ?? dik moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sportovecs Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 (editace) Cau..Hele me to delalo taky... Vetsinou ale kdyz sem jel do kopce (i mirneho) a v zacpe...Bud sem to musel vytacet na maximum otacek a nebo to chciplo. Jednoduse neslo popojizdet na 2ku plynule. Pred chcipnutim sem to zachranoval seslapnutim spojky ale rucicka na otackomeru sla max.dolu. V servisu (mimochodem nejhorsim jakym sem byl...a byla to jedina vec ze ctyr,kterou mi dokazali opravit) mi to napsali jako READINES nebo READINESHOT ( je to psane rukou,pisu to mozna spatne) ..ale rikali tomu nastaveni otacek. Delali mi to v listopadu 2009 ..jezdili v tom pul dne a ruzne nastavovali - cena 1150,- a od te doby je to v pohode ( uctujou si 500,-/1hod.prace a podle me se to da udelat levneji ) Editováno: 5. Červenec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A vůbec ne takový dlouhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devotee Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 spytam sa ostatnych, stretli ste sa niekedy s takymito pojmami ako Readines alebo Readineshot, pripadne nastavenie otacok ? co to znamena ?? este raz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.