Prosinec 18, 20159 r Umi nekdo rict jestli je potreba pri vymene ostrikovace xenonu sundat naraznik nebo jestli umite napsat postup kde co a jak?Diky
Leden 9, 20169 r cau asi pozde ale ted jsem to resil taky,valec sem koupil novy za 600 a vymena bez sundani narazniku,delal jsem pravou stranu akorat musis sundat z noveho valce tu hlavicku s tema tryskama jinak ho neprostrcis zkrz naraznik ven
Leden 9, 20169 r jo ted jsem si vzpomel,nevite nekdo jestli jde nejak nakodovat interval ostrikovani svetel?me to snad ostrikuje porad ty svetla pokazde kdyz si chcu jenom trochu umyt okno,vemu za packu a hned jdou prvni ostriky svetel a pak az okno poradi nekdo?diky
Leden 10, 20169 r Uz jsem to taky vymenil.Povolil jsem pravou stranu nrazniku a slo to taky ale asi jsem mel vic prace nez ty :-) mne to ostrikne vzdy pri prvnim ostriku kdyz jsou zaple hlevni svetla a potom pri kazdem patem a nastavit se to asi da
Leden 10, 20169 r no ja jsem to mel za 15minut vymenene,budu zkouset nejake nastaveni ve vagu tak uvidim co zkurvim
Leden 10, 20169 r jo ted jsem si vzpomel,nevite nekdo jestli jde nejak nakodovat interval ostrikovani svetel?me to snad ostrikuje porad ty svetla pokazde kdyz si chcu jenom trochu umyt okno,vemu za packu a hned jdou prvni ostriky svetel a pak az okno poradi nekdo?diky Dá se to nastavit přímo přes VAG po kolika ostřiků to ofoukne pak světla, myslím že to je v 17 - intrument - Adaptace H.
Leden 10, 20169 r no ja jsem na to dneska cumel v centralni elektrice a nic jsem tam nevidel,su v tom uplna lama co si koupila kabel,dokazes me trochu vic nasmerovat?diky
Leden 24, 20178 r Panove! Nemrznu Vam trysky pri tejto zime? Ja mam vodu Sheron do -30, a staci aby bolo -2 a uz nestriekam. Nerozmrznu kym sa neotepli, a to mozem ist autom aj 500km.
Leden 24, 20178 r no to som ja v mojej socialnej vybave nemal Nevies, ci sa to da dorobit - bez toho aby som predelaval pol auta, samozrejme
Leden 24, 20178 r Tak to budeš mít tou vodou od Sheronu do -30 asi je pěkně ošizená. Já mám vodu z kauflandu a nemám problém se zamrzáním trysek.
Leden 24, 20178 r To som si prave myslel, ze kupim nieco znackovajsie, po vlanajsej skusenosti, ked som mal vodu z tesca.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.