davidek.c Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Umi nekdo rict jestli je potreba pri vymene ostrikovace xenonu sundat naraznik nebo jestli umite napsat postup kde co a jak?Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 cau asi pozde ale ted jsem to resil taky,valec sem koupil novy za 600 a vymena bez sundani narazniku,delal jsem pravou stranu akorat musis sundat z noveho valce tu hlavicku s tema tryskama jinak ho neprostrcis zkrz naraznik ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 jo ted jsem si vzpomel,nevite nekdo jestli jde nejak nakodovat interval ostrikovani svetel?me to snad ostrikuje porad ty svetla pokazde kdyz si chcu jenom trochu umyt okno,vemu za packu a hned jdou prvni ostriky svetel a pak az okno poradi nekdo?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Uz jsem to taky vymenil.Povolil jsem pravou stranu nrazniku a slo to taky ale asi jsem mel vic prace nez ty :-) mne to ostrikne vzdy pri prvnim ostriku kdyz jsou zaple hlevni svetla a potom pri kazdem patem a nastavit se to asi da 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 no ja jsem to mel za 15minut vymenene,budu zkouset nejake nastaveni ve vagu tak uvidim co zkurvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HefK Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 jo ted jsem si vzpomel,nevite nekdo jestli jde nejak nakodovat interval ostrikovani svetel?me to snad ostrikuje porad ty svetla pokazde kdyz si chcu jenom trochu umyt okno,vemu za packu a hned jdou prvni ostriky svetel a pak az okno poradi nekdo?diky Dá se to nastavit přímo přes VAG po kolika ostřiků to ofoukne pak světla, myslím že to je v 17 - intrument - Adaptace H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 no ja jsem na to dneska cumel v centralni elektrice a nic jsem tam nevidel,su v tom uplna lama co si koupila kabel,dokazes me trochu vic nasmerovat?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Panove! Nemrznu Vam trysky pri tejto zime? Ja mam vodu Sheron do -30, a staci aby bolo -2 a uz nestriekam. Nerozmrznu kym sa neotepli, a to mozem ist autom aj 500km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 me nemrznou,mam je vyhrivane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 no to som ja v mojej socialnej vybave nemal Nevies, ci sa to da dorobit - bez toho aby som predelaval pol auta, samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Tak to budeš mít tou vodou od Sheronu do -30 asi je pěkně ošizená. Já mám vodu z kauflandu a nemám problém se zamrzáním trysek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 To som si prave myslel, ze kupim nieco znackovajsie, po vlanajsej skusenosti, ked som mal vodu z tesca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.