Seki1 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 (editace) Zdravím, vopred sa ospravedlnujem ak, ale po 14tu stranu som nič o tom nenašiel. Všetko fungovalo ako má, až raz som si všimol, že ručičky neukazujú nič a stratili sa aj niektoré kontrolky. Dal som opraviť palubovku, vrátili mi ju, namontoval som, pochodil, zase prestali ísť. Teraz ju mám 3-tí krát a všetko ide ako má, ibaže som si všimol, že mi neukazuje vonkajšiu teplotu. Akoby to z tamade celé zmizlo. Ostatné všetko zobrazuje ako čas, priem. rýchlosť, aktuálna/priemierná spotreba a koľko km som prešiel. Medzitým, než moja palubovka bola v oprave, som behal na palubovke z dieselovej Octavie. Tam všetko išlo ako má. Medzitým auto bolo bez baterky tuším na 2 hodiny. Viete mi poradiť kde môže byť chyba a či mohla nastať pri oprave tých padajúcich ručičiek? Vďaka Skoda Octavia I Combi, r.v. 1999, motor AKL 1.6 74kw, neburana, okolo 150tis nabehaných Editováno: 6. Červenec 2010, autor: Seki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 Napojit na VAG-Diagnostiku. Cidlo vonkajsej teploty mozes mat vadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seki1 Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 tak to budem musiet pockat este tyzden kym mi dojde kábel ... hmmm ze tak naraz z palubovkou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seki1 Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 idem pozrieť aký typ toho tepelného čidla tam ide a potom koľko stojí... ... nemáte to niekto po ruke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machmo Vloženo 8. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 (editace) Odpoj na chvíli baterku.Po připojení by to mělo být OK. Editováno: 17. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.