Publikováno Červenec 6, 201015 r Zdravím, vopred sa ospravedlnujem ak, ale po 14tu stranu som nič o tom nenašiel. Všetko fungovalo ako má, až raz som si všimol, že ručičky neukazujú nič a stratili sa aj niektoré kontrolky. Dal som opraviť palubovku, vrátili mi ju, namontoval som, pochodil, zase prestali ísť. Teraz ju mám 3-tí krát a všetko ide ako má, ibaže som si všimol, že mi neukazuje vonkajšiu teplotu. Akoby to z tamade celé zmizlo. Ostatné všetko zobrazuje ako čas, priem. rýchlosť, aktuálna/priemierná spotreba a koľko km som prešiel. Medzitým, než moja palubovka bola v oprave, som behal na palubovke z dieselovej Octavie. Tam všetko išlo ako má. Medzitým auto bolo bez baterky tuším na 2 hodiny. Viete mi poradiť kde môže byť chyba a či mohla nastať pri oprave tých padajúcich ručičiek? Vďaka Skoda Octavia I Combi, r.v. 1999, motor AKL 1.6 74kw, neburana, okolo 150tis nabehaných Upraveno Červenec 6, 201015 r od Seki1
Červenec 6, 201015 r Autor tak to budem musiet pockat este tyzden kym mi dojde kábel ... hmmm ze tak naraz z palubovkou ...
Červenec 6, 201015 r Autor idem pozrieť aký typ toho tepelného čidla tam ide a potom koľko stojí... ... nemáte to niekto po ruke?
Červenec 8, 201015 r Odpoj na chvíli baterku.Po připojení by to mělo být OK. Upraveno Březen 17, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.