Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, neviete mi poradit nejakeho sikovneho elektrikara prip. firmu kde mi nahodia tempomat? ku Garnymu sa mi nechce ist :D

dik

Ahoj.Co tak na MY nahodime :)

Aku mas fabku a rok vyroby?Mas tam aspon central?

Cau

Ahoj.Co tak na MY nahodime :)

Aku mas fabku a rok vyroby?Mas tam aspon central?

Cau

Makov,vies aj zohnat za solidnu cenu tempomat,alebo iba prilezitostne montujes?

mozno keby som sa popytal tak by som aj daco zohnal.

za 2300Sk by sa dal zohnat

za 2300Sk by sa dal zohnat

Ber to zatial iba ako sondovanie trhu...v pripade vazneho zaumu by som sa ti ozval.Na buduci mesiac sa chystam babke do Vrbveho ,tak dovtedy by som ti dal vediet :)

• Autor

No mam r.v. 2001 1.4 MPi 44kW Comfort vybavu s PP takze by to malo ist bez problemov, v riadiacej jednotke ho uz mam nahodeny, ide mi len o natiahnutie kabelaze... mam aj packu, kolko by to stalo?

Za nejaku flasku by sme sa dohodli.Kabelaz mas vyvedenu z packy?

Pocuj Makov,co obsahuje ten tempomat,co vies zohnat?Je to origo SKoda?Dal si mi chrobaka do hlavy...Mozno by som sa zastavil uz buduci tyzden :D

Packa (klasicka fabiacka) + kabelaz.

Dobra vec to je :)

Mozno na bud tyzden pojdem do Ba pre oponentsky posudok tak by som mohol doniest.Ale len na otocku.

Packa (klasicka fabiacka) + kabelaz.

Dobra vec to je :)

Mozno na bud tyzden pojdem do Ba pre oponentsky posudok tak by som mohol doniest.Ale len na otocku.

Ono ja by som to aj potreboval namontovat.Takze ak budes moct,hod mi cenu aj s montazou.Pre mna by bolo lepsie zastavit sa u teba a preteba asi tiez.. ;) Aj tak mam cestu pobliz MY,musim skontrolovat hradze :D

• Autor

Makov, diky za rychlu odpoved, posielal som ti mail, snad si ho dostal?

Ak to chces montovat tak asi az za dva tyzdne to budem mat po statniciach a ked budem triezvy mozme sa dat na to :)

Teraz sa intenzivne ucim.

Ak to chces montovat tak asi az za dva tyzdne to budem mat po statniciach a ked budem triezvy mozme sa dat na to :)

Teraz sa intenzivne ucim.

Super,tak by som sa ti ozval,ale na 99.9% ho asi vezmem za tu cenu :) A drzim palce....

Dal jsem si páčku ze SUPERBA za 800 kč a funguje skvěle.

Tak mam ho zobrat?Lebo ja ho nepotrebujem.Tak nech mi doma netrci.

Zo SuperB je dobra ale neni.

MAKOV-a na moravu jezdíš?Třeba do Rožnova nebo Valmezu?

nejazdim ma sice poruke moravu.Preco?

Nic,špatně jsem to pochopil....

Tak mam ho zobrat?Lebo ja ho nepotrebujem.Tak nech mi doma netrci.

Zo SuperB je dobra ale neni.

Potrebujes ho zobrat hned?ked to budeme montovat az o 2 tyzdne,potom uz bude cena ina alebo uz nebude moznost?

Nepotrebujem len hovoril ze packy ma ale len jednu kabelaz.Mozno bude a mozno aj nie o dva tyzdne.Alebo skus z Ciech ten konfortnejsi a aj lacnejsi.

Nepotrebujem len hovoril ze packy ma ale len jednu kabelaz.Mozno bude a mozno aj nie o dva tyzdne.Alebo skus z Ciech ten konfortnejsi a aj lacnejsi.

Tak skusim zohnat ten zo SuperBa a ked nie tak to skusim u teba a ked uz nebudes mat ,tak si to hodim... :D

Alebo vies co,zober ho....domace prezle su domace prezle...;)

;) zajtra som mino SR, kuknem na morave ci nebude lacnejsie.V stredu dam vediet co ako.Ci bude atd.
;) zajtra som mino SR, kuknem na morave ci nebude lacnejsie.V stredu dam vediet co ako.Ci bude atd.

Ok,potom daj vediet co a ako :) Pokial by bol lacnejsi a s SuperB packou to by bolo naj :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.