Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahoj.Co tak na MY nahodime :)

Aku mas fabku a rok vyroby?Mas tam aspon central?

Cau

Makov,vies aj zohnat za solidnu cenu tempomat,alebo iba prilezitostne montujes?

Vloženo
za 2300Sk by sa dal zohnat

Ber to zatial iba ako sondovanie trhu...v pripade vazneho zaumu by som sa ti ozval.Na buduci mesiac sa chystam babke do Vrbveho ,tak dovtedy by som ti dal vediet :)

Vloženo

No mam r.v. 2001 1.4 MPi 44kW Comfort vybavu s PP takze by to malo ist bez problemov, v riadiacej jednotke ho uz mam nahodeny, ide mi len o natiahnutie kabelaze... mam aj packu, kolko by to stalo?

Vloženo
Packa (klasicka fabiacka) + kabelaz.

Dobra vec to je :)

Mozno na bud tyzden pojdem do Ba pre oponentsky posudok tak by som mohol doniest.Ale len na otocku.

Ono ja by som to aj potreboval namontovat.Takze ak budes moct,hod mi cenu aj s montazou.Pre mna by bolo lepsie zastavit sa u teba a preteba asi tiez.. ;) Aj tak mam cestu pobliz MY,musim skontrolovat hradze :D

Vloženo
Ak to chces montovat tak asi az za dva tyzdne to budem mat po statniciach a ked budem triezvy mozme sa dat na to :)

Teraz sa intenzivne ucim.

Super,tak by som sa ti ozval,ale na 99.9% ho asi vezmem za tu cenu :) A drzim palce....

Vloženo
Tak mam ho zobrat?Lebo ja ho nepotrebujem.Tak nech mi doma netrci.

Zo SuperB je dobra ale neni.

Potrebujes ho zobrat hned?ked to budeme montovat az o 2 tyzdne,potom uz bude cena ina alebo uz nebude moznost?

Vloženo
Nepotrebujem len hovoril ze packy ma ale len jednu kabelaz.Mozno bude a mozno aj nie o dva tyzdne.Alebo skus z Ciech ten konfortnejsi a aj lacnejsi.

Tak skusim zohnat ten zo SuperBa a ked nie tak to skusim u teba a ked uz nebudes mat ,tak si to hodim... :D

Vloženo
;) zajtra som mino SR, kuknem na morave ci nebude lacnejsie.V stredu dam vediet co ako.Ci bude atd.

Ok,potom daj vediet co a ako :) Pokial by bol lacnejsi a s SuperB packou to by bolo naj :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...