tomasstoupa Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Dobrý den,mám Octavii 1 1,6 74kw AAE při studeném startu mi auto párkrát škube,pak když se ohřeje tak je vše OK.Na diagnostice mi Vag ukazuje chybový kod 00525-lambda sondastráta plus napětí-závada sporadická.Hned po vymazání se závada objeví znova.Myslíte,že je lambda potřeba vyměnit.A jakou a kde koupit?Děkuji za každou radu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasskodaoctavia Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Pokud máš pocit že ti to trochu více žere atd. tak vyměnit např. www.autokelly.cz nebo pokud se ti nechce moc investovát tak kolem 900kč koupiš univerzal na autokelly stačí vybrat to co máš za auto a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 (editace) Pravda je, že za takovou cenu seženeš jedině UNI, sice ušetříš, ale kvalita odpovídá ceně, takže rozmýšlej dobře...zkus sehnat od někoho se stejným motorem na zkoušku a uvidíš jestli je to lamdbou. Editováno: 15. Červenec 2010, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.