plajik157 Vloženo 9. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2010 Mám problém. VAG nenajde jednotku: 03- ABS brzdy Mám dva kabely pro VAG-COM 304 a 805 a oba nejsou schopni najít řídící jednotku. Předtím jednotku našli oba kabely. Brzdy fungují normálně kontrolka ABS zhasíná. Kontroloval jsem pojistky i na baterce a vše OK. Nevíte kde může být problém? Auto po ránu 3x zapípá a VAG nehlásí žádné jiné chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 11. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2010 skontroluj K- vedenie, Can High, Can low, RJ Gatewayu. aké máš rádio? skús ho odpojiť. Neoriginálne rádia skratujú CAN vedenie na zem - diagnostika može, nemusí blbnúť. originálne rádia normal komunikujú s Gatewayom.. skontroluj či ti konetkor nezatiekol vodou, koróziu, skontroluj zvazok káblou pod baterkou. RJ Gatewayu je pri spojkovom pedáli (keď zhodíš dole plasty čo máš pri lavom kolene uvidíš) RJ nieje prišrobovaná, len ju odcvakni, a vytiahni smerom ku plynovému pedálu, skontroluj konektory. Enjoy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TELEPORT Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 skontroluj K- vedenie, Can High, Can low, RJ Gatewayu. aké máš rádio? skús ho odpojiť. Neoriginálne rádia skratujú CAN vedenie na zem - diagnostika može, nemusí blbnúť. originálne rádia normal komunikujú s Gatewayom.. skontroluj či ti konetkor nezatiekol vodou, koróziu, skontroluj zvazok káblou pod baterkou. RJ Gatewayu je pri spojkovom pedáli (keď zhodíš dole plasty čo máš pri lavom kolene uvidíš) RJ nieje prišrobovaná, len ju odcvakni, a vytiahni smerom ku plynovému pedálu, skontroluj konektory. Enjoy! hele mam neorigo radio ale nejde mi nacit rj serva ale ostati ano kdyby to skratovalo radio tak se nenapojim ani na jednu že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.