Přejít na obsah

VAG nenajde řídící jednotku 03

plajik157

Doporučené příspěvky

Mám problém. VAG nenajde jednotku: 03- ABS brzdy

Mám dva kabely pro VAG-COM 304 a 805 a oba nejsou schopni najít řídící jednotku.

Předtím jednotku našli oba kabely.

Brzdy fungují normálně kontrolka ABS zhasíná.

Kontroloval jsem pojistky i na baterce a vše OK.

Nevíte kde může být problém? Auto po ránu 3x zapípá a VAG nehlásí žádné jiné chyby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skontroluj K- vedenie, Can High, Can low, RJ Gatewayu. aké máš rádio? skús ho odpojiť. Neoriginálne rádia skratujú CAN vedenie na zem - diagnostika može, nemusí blbnúť. originálne rádia normal komunikujú s Gatewayom.. skontroluj či ti konetkor nezatiekol vodou, koróziu, skontroluj zvazok káblou pod baterkou. RJ Gatewayu je pri spojkovom pedáli (keď zhodíš dole plasty čo máš pri lavom kolene uvidíš) RJ nieje prišrobovaná, len ju odcvakni, a vytiahni smerom ku plynovému pedálu, skontroluj konektory. Enjoy! :p

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

skontroluj K- vedenie, Can High, Can low, RJ Gatewayu. aké máš rádio? skús ho odpojiť. Neoriginálne rádia skratujú CAN vedenie na zem - diagnostika može, nemusí blbnúť. originálne rádia normal komunikujú s Gatewayom.. skontroluj či ti konetkor nezatiekol vodou, koróziu, skontroluj zvazok káblou pod baterkou. RJ Gatewayu je pri spojkovom pedáli (keď zhodíš dole plasty čo máš pri lavom kolene uvidíš) RJ nieje prišrobovaná, len ju odcvakni, a vytiahni smerom ku plynovému pedálu, skontroluj konektory. Enjoy! :p

hele mam neorigo radio ale nejde mi nacit rj serva ale ostati ano kdyby to skratovalo radio tak se nenapojim ani na jednu že ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...